Zeyno2016 Aidabagiroffa Can İnsAllah herşry yaxşı olar elbette hekim ele deyennen sonra sen neyniye bilersen hərşeyin xeyirlisi sağ salamat qucağına alasan balanı🤲🥰
Aidabagiroffa Zeyno2016 sagol canim menim.butun hamiwler sag salamat alaq qucagimiza.Uzub uzub quyruguna gelmiwik uje .Allah ozu ruzisin yetirsin.Bu zamanede uwaqda dunyaya getrmek problemdi
Arzu989898 Salam qizlar men de azerbaycanliyam🤗 deyesen men de coronayam. Qizdirmam yoxdu amma qrip olmusham ushaga gore coox narahatam😔umid edirem qanim laxtalanmaz , ushagin suyu bulanib etmez😔
Aidabagiroffa Arzu989898 salam.can mende ele burnum axir oskururem.bu teze cixan omikrondu nedi yeqin ondan tutmuwuq.Kovid olanda qizma falan olur. Wukurki qizmamz yoxdu .mende nece gundu eleyem.ele narahatamki
Aidabagiroffa Arzu989898 bogazima gore sprey aldirmiwam.amma tesiri yoxdu.men serklaj tikiwliyem hemde.mene oskurek olmaz.amma 2gundu oskureyum ele pis artibki yazziq uwaq narahatdi ele bilirem icerde
Mouradi Arzu989898 Aidabagiroffa En yaxsi yolu zogalli cay, laxtalanmadan qorxsazda zencefilli limonlu caydi hem bogazcun hem qripe cox yaxsi tesir edir, ama yene hekiminizle danisin icaze verir bunlara. Allah sefa versin tez sagalin ❤️
Arzu989898 Aidabagiroffa Men de ele bilirem ushaq orda narahatdi😔😔 sag salamat qurtarsaydiq. Virus vaxti hamile olmaq cox cetindi(
Aidabagiroffa Mouradi vallah menden cox cay icen yoxdu.zogal limon Viwne . Amma bu ele zibil xestelikdiki cixmir adamin canindan.Geceler yata bilmirem .seher saat 6a qeder ancaq qaynar cay icirem amma hec bir tesrini gormedm. Yapiwib el cekmir bu xestelik
Mouradi Aidabagiroffa Can can Men ancaq zencefil limonla sagaldim adi cayi cox icmeyin tesiri onsuz qizdirma olanda yaxsidi
Aidabagiroffa Mouradi he. Sudde icirem.sadece oskureyim azalsaydi rahatmayrdim. Inan hamile oldugumu oyrenen. Gunden bawima gelmeyen qalmadi.yazziq uwaq vallah neler gordu day.yemediyim derman vurdurmadigim iyne qalmadi( Yene bugunumuzede wukur
nefes2022 Mocuzemiz 12 həfdəlik idi hamiləliyin belə çox dərman istifadə edə bilmədim ancaq suda həll olunan Cvitamini sistemlər birdəki D vitamini isdifadə edirdim ancaq hamısını həkim məsləhət etmişdi.
Mocuzemiz nefes2022 mende 14 heftelikdi paracetromon niye icmemsen hamilelere olar he mende c vitamini icdim sen qizdirmadan sonra baci uziye gedmisen dedin he
Mouradi Aidabagiroffa Can İnsaAllah qisa vaxtda kecer oskurekde ❤️ Şükür ki qizdirman yoxdu, ay deme deme inan mende o qeder eseb stress hec hamilelikden evvel bele seyler yox idi.. İnsaAllah bebisi qucagina alanda bu qeder cekdiyin eziyyetlerin hamisin unudacagsan 🥰
Aidabagiroffa Mocuzemiz yo.men evvelden problemliyem.tikiwliyem. 1-2gundu beleyem.iraq olsun ne karona😂.qizmam falan yoxdu. Birdene oskurekdi birde burun axintisi.
Mouradi Mocuzemiz Cox icmemekle olar deye bilirem can Mocuzemiz Cay yox, yuxarida qripe gore laxtalanma olar deye yazmisdi ona yazdim zencefilli limon laxtalanma ucun yaxsidi