ummucan İyi akşamlar hayirli bayramlar canlar. . Trump ve dolar bizim hastaneleri de mi etkiledi napti bilmiyorm. Ama fiyatlar uçmuş bence. Geçen hafta nur cansu hanım a 50 lira ya muayene olurken bugün 105 tl istendi. Hem fiyatlar artmış hemde yar.dç olmuş. Hastanedeki tüm fiyatlar değişmiş nst de dahil. Geçen hafta tüm doğum fiyatlarını almıştık şimdi sil baştan doğum fiyatları da değişmiştir 😏
ozlemkrts ummucan aynen ya ben eylülün 15ne randevu almak için aradığımda bayramdan sonra yardımcı doçent olacağını ve muayene ücretinin 90 TL olacağını söylediler normal doğum ve sezeryan fiyatlarını öğrenebildiniz mi
Bayanminyon07 Nur cansu nasıl yard.doc olmuş sasrdm doğrusu çok ilginç kendisi hamile klamiycagmi söyleyip beni ruhsal bunalıma itti çok çok ilgisiz çözüm odaklı değil yanlış teşhis koydu bana farklı bir doktora gittim doktor bile şaşırdı nasıl böyle bı teşhis koydu diye doktorumu değiştirdikten sonraki ay hamile kaldım çok şükür .. 😃
ummucan ozlemkrts hayır maalesef resmi tatil den ötürü kapalıydı. O 90 a da zam geldi 105 oldu işte ve nst bilê 25 lira