Mer3455 Elifcc evet önce muayene olmuştum sonra yapmışlardı muayene parası ayrıydı tek kadın doktor vardi songul hanim
Efemom2 Elifcc 11 haftalıgız suan 2hafta içinde benmde yaptırmam lazım doktorla konştunzmu ikili testi ben sormayı unuttum başka yerde yaptırsam olurmu fln diye
Elifcc Efemom2 bende sormayı unuttum ya 3 hafta sonra çağırdı o zaman heralde söyleyecek siz gidince burayada yazın mutlaka bakalım nasıl yönlendirecek
Mer3455 Elifcc doktor muayenesi 110 du ikili test içinde 200 ödemiştim diye hatırlıyorum. Kan alımı için ayriyetten odemedim
Efemom2 Elifcc geçen hafta gttim bende megaya yönlendirdi randevu almam lazım aslnda ama ben devletten randevu bakıyrm suan 14.haftada gidicem çünkü tekrar ve geçmiş oluyo süresi
Delimavi Medipole gidiyorum çok memnunum ama test ücretleri çok abartı diğer hastaneleri 3 le çarpıyor. Medicalpark’a mı geçsem diyorum
Kubra_kocbug Detaylı ulatrasyon dün yaptırdım bende Bakırköy de yakın olan varsa gitsin bence 550 TL medipol megaya sordum 1570 istedi Medicin hospital da 1000 TL demişti perinatolog doktor yapıyor detaylı ulatrasyonu
Elifcc Kubra_kocbug medipole göre baya uygunmuş bize indirim olmasına rağmen bana fazla geliyor Medipol dediğiniz doktorun adı nedir acaba birde ikili testi yaptırmak istemediğinizi doktora söylediniz mi
Haticehatice Elifcc ben Burcu hanıma gidiyorum tarama testlerini yaptırmadım sadece detaylıya girdim yılbaşından önce 960 liraydı detaylı ama dışardan gelen hastalara 1250 lira diyorlardı detaylı ultrason için.
Elifcc Haticehatice maalesef durum böyle ama ben detaylıyı Başkan yerde yaptıracağım şu ikili testi önce halledeyim detaylıya kadar biryere karar veririm diye düşünüyorum