Gmz34- Cemre8541 62 ile hamile kaldım 75 kiloyum ve daha 1 ayım daha var.Veririz ya hiç kafama takmıyorum kiloyu
begonyaren Cemre8541 bol bol yürüyüş ve su canım arada yoga pilates de yapabilirsin hareketlilik iyi gelir
3mlkannesi Sağlık olsunda verilir inşaallah benim daha beter pandemi de çok kilo aldım sonra hamile olduğumu öğrendim malesef 88 ile hamile kaldım ilk aylar benim bulantım çok oluyor şuan 14+6 yim 82 kiloyum 😶 bakalım kacla doğum yapacağım bide boyda kısa 😂
Sibelbsrn EceDrn bizimki de on günde 700 gram almıs gbi göründü ben hiç kilo almadım kacıncı haftasınız acaba benim 37 bitmek üzere bebek için 3.5 dedi yanılma oluyor yine biraz dedi nasıl doğurucam cok streslıyım 🙄
EceDrn Sibelbsrn 38+0 dayız suan ama benim ki minnak olcak zaten yani genetik olarak fazla olması saçma olurdu 🙈 zaten kilosu 3 ü geçmesin bence normal doğum yapacağım minyon bir bebek olması işimede gelmiyor değil 🙈😂 Benim başlarda hızlı gidiyordu sonra yavasladı şimdi yine hızlandı b3nce 3.5 falan fazla normal için ya ben olmasını istemem bencillik gibi biraz ama sonuöta doğumu da düşünüyorum 🥺🤷🏼♀️🙈
Fgnydnd Ben 53 kiloyla hamile kaldım bugün 37. Haftamdayım en son 10 gün önce tartıldım 70 kiloydum 🙈 Şuan allah bilir kaç kilo almışımdır 10 günde tartıya çıkmaya korkar oldum 😂😂😂
Tanemveannesi_ Cemre8541 ben 80 ile hamile kaldım 19 haftaligiz şuan da 82 -81 gidip geliyor ama ilk başlarda ki kadar hareketli değilim 😅😅 korkuyorum
Sibelbsrn EceDrn banada fazla geldi ama yanlıs mı ölçüldü anlamadım bakalım haftaya tekrar gidicez ozaman kaç olucak ☺️
EceDrn Sibelbsrn arkandan geliyorum 🙈 2900 olmuşuz ama bu hafta gelebilir artık hazır ol dedi açıklığım 1 cm olmuş çatın iyi dedi doğumun kolay olucak dedi bakalım kaç doğcak 🤗