Asyapolat80 Nasıl oluyor süreç acaba. 1,5 yıllık evliyim başta hiçbir şekilde birleşme olmuyordu sonra kendi kendime yendim ama hala tam anlamıyla birleşme olmuyor canım çok acıyor. Bu durumda yine de normal doğuma zorluyorlar mı?
Neslikra06 Asyapolat80 devlette isteğe bağlı sezeryan yapmıyorlar canım çatın vs müsaitse normal yaptırırlar herhangi bi tehlikeli durum yoksa yani
erdem_agah Asyapolat80 sizin ümidinizi kırmış olmak istemem ama zor 🙄 yani her bünye farkli mutlaka ama vajinismus bir rahatsızlık ve insandan insana cok fark edecegini sanmıyorum genel itibariyle sezeryan yapmak durumunda kaliyorlar en azindan çevremde bu problemi yaşayanlar sezeryan oldu. Devlette illaki normal doğumu denerler ama bence kendinize eziyet etmeyin. Hem sezeryanda bir doğum şekli ve önemli olan sağlıkla bebisi kucağınıza almaniz. Bazen sezeryan yapanlar normal dogum yapandan çok daha cabuk toparlaniyor bu işler biraz nasip. Rabbim kolaylastirsin ins
Meltemkrkmz Asyapolat80 ben vajınusmusla 2 normal doğum yaptım he evet kolay olmadı ama yaptım. Hele devlette yapacaksanız kesınlkle bunun ıcın sezeryana almazlar diyim. Vajınusmus normal doguma engel degıl dıye blyrm. Şuan 3. Gebeliğini yaşıyorum ınsallah yıne normal dogum olacak aksılık cıkmazsa
Meleqim06 Asyapolat80 Çatı muanesi olabılıyormusun bende vajınısmusum çok şükür bi kısmı atlattım ama hala altan muane olamıyorum ve sana bi tavsiyem eğer imkanın varsa özele gitt normal yapamazsan devlet hastaneleri zorunlu olmadıkça sezeryan yapmıyorlar ama sen yinede durumunu doktorunla paylaş inşallah istedığım gıbı olur seni çok iyi anlıyorum
Asyapolat80 Meltemkrkmz nasıl oldu yani ben açıklık muayenesinde bile çok etkilendim normal doğum çok istiyorum ama çok korkuyorum
Asyapolat80 Meleqim06 özele gidiyordum normalde sırf bu sebepten ama erken doğum riski yüzünden 3 haftadır devlette yatıyorum ve bu sürede aklımdaki tek soru bu bi anda doğum başlarsa naparım. Açıklık muayenesi yaptılar ebenin ellerini tuttum resmen o kadar kasıldım ki zorla baktı tabiki ama çıktıktan sonra 1 saat ağladım
Meleqim06 Asyapolat80 çok zor gerçekten bende altan muane olamıyorum elimde değil pskolojık destek görüyorum ama atlatamıyorum istem dişi kasılıp bırakmıyorum ALLAH yardımcın olsun canım benım yaa
Cugulibinnazzz Asyapolat80 bende vajinusmus hastasiydim ikinci cocuguma hamileyim normal dogum yaptim hic zor degil.kendini kasma bebegine odaklan dua et bol bol Allah yardimcin olsun