Busraaydiiin1 Haftadayim ve nefes darlığım başladı ay ne zormuş bu hamilelik işi 😟 ne uyuyabiliyorum ne yatabiliyorum ne nefes alabiliyorum. Bi dert bitiyor biri başlıyor Allah yardımcımız olsun cidden çok zor 😔
Bebiscann Busraaydiiin1 evet canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah, bende çok yaşadım nefes darlığı, arada balkona veya pencereye çıkıp derin nefes al, aşırıya giderse doktora görün canım
keremveannesi Busraaydiiin1 bende diyordum geçer heralde zamanla 24e geldim daha beter oldum 😬 zararı yoksa viks kullan kuzum dudak üstüne sür burnu açar belki
Annekuzusu_0 Busraaydiiin1 bende 25 haftayım uykuda nefes darlığıyla uyanıyorum ölecem sanıyorum pskolojim bozuluyo
Busraaydiiin1 Aynur47 normaldede nefes darlığım var 😔 bugünde hasta olmuşum çok halsizim ondanda nefes alamıyorum
Seda_22 Ah ah bende baya baya erken başladı e kendi kilomda var baya baskı oluyor doğru düzgün ne nefes alabiliyorum yatarken ne de uyuyabiliyorum. Allah yardımcımız olsun
betllyanar- suleesrky ben sürekli okalıptus yagı damlatıyodum yakalarıma ve basen su kaynatıp olalıptus yagı damlatıyodjm içime cekiyodum oturduğum yerde tutuyodum iyi geliyodu deneyebilirsiniz yoksa geceler degil gündüzlerde zehir olabılıyor
litfenama Şu an yatakta mide yanmasından yarı yatar pozisyonda zar zor nefes alıp burada geziyorum. Yüksek ihtimalle 2-3 saat daha uyuyamam. Daha 18. haftaya yeni girdim. Hamileliğim kolay geçmesine rağmen fenalık geçiyorum burada asdfgsjsh
suleesrky betllyanar- Ben de yapıyorum onuu gerçekten rahatlatıyor ama tamamen asla geçmiyor. Allah yardımcımız olsun. Agizdan nefes almaktan boğazlarım agriyor. 😔
Asena17 Busraaydiiin1 erken baslamis senin kuzum ben 31 haftaligim 2 haftadir falan zor nefes aliyorum uyuyamiyorum :((