Melisa_kara 38+2 haftalık hamileyim 2 sezeryanım var bu 3. onuda sezeryan istiyordum ama doktorum beni normal doğum yapacak olan hastasiyla karıştırmış bugun bilmeden alttan kontrol yapti ve sancım başladı şimdi ne yapmalıyım
Nurr122 Melisa_kara acile gitmelisin canim eğer nstde sancım çıkarsa doguma alırlar seni haftan gelmiş zaten
Selincel Melisa_kara benim en cok merak ettiğin konuydu kac gundur aklimda dielim sancimiz geldi hastaneye bi gittik 7 8 cm acılma var acaba sezaryen mi yaparlar yine normal dogurabilirmiyizki 🤔
Zuleyy Melisa_kara dogur gitsin normal doguyosa 😂 onuda tecrğbe etmiş olursun kız millet ssvd icin neler yapıyo dogur uygunsan
yesimmk Melisa_kara gittiniz mi doktora ne söylediler bende 38+2 deyim çatı muayenesi oldum sabah gecesine sancılarım tuttu henüz gitmedim
GizemNurKara Selincel Bebeğin duruşu çatı genişliği vs uygun ise Normal doğum yapabilirsin diye biliyorum
Melisa_kara Selincel valla bilmiyorum ki bende kendim ne yapacağım onu düşünüyorum acaba normal mi doğursam 2 take kızım var ikiside sezeryandi kararsız kaldım