Bene Kızlar ben 10 haftalık hamileyim sushiye bayılıyorum ve yedim zararlı mı acaba???? Yurtdışındayım doktor birşey olmaz dedi ama...
Babyborn Bene çiğ et yasak bence tehlikeye atmayın kendinizi ve bebeğinizi . Doktorunuz bu konuda nasıl uyarmamış ki
Hannah Bene ben de yurtdışındayım ve dr içinde çiğ et bulunanı kesinlikle yeme demişti. Bazı peynirler ve bazı balık ve et türleri de buna dahil. İnternetten bi bakın bence.
Yagmurkcr97 Sushi çig et değil. Sadece kaliteli yerden yersen sorun olmuyor. Kaynatılmış balık. Ben haftada mutlaka bir kere yiyorum. Temiz olduktan sonra hiç sıkıntı yok. ÇİG DEĞİL. Bende yurtdışında kalıyorum. Burda dahada temizliğin üstüne düşüyorlar
Neroizm Sushinin turleri var sashimi ve nigiri cig oldugu icin zararli hamilelikte, arti bazi balik turleri dip baligi oldugundan vucutlarinda civa barindirabiliyorlar pismis olsa da yenmemesi gerekiyor. Diger deniz urunlerinden yapilan sushilerin de yenebileni var yenemeyeni var. Yani o kadar ayrintili ki bence yediginizi detaylandirmadiginiz surece kimse buna yorum yapamaz. Doktor da dahil.