Saaki Hayat2022 merhaba ben özel hastaneye gidiyorum ama Bağcılar’da da takipliyim istediğiniz doktora alın o doktoru orada bulmanız imkansız asistanları oluyor ve her randevuda başka bir doktor oluyor
Merve_alp12 Bende şurda bekleyeyim , özele gidiyodum 38 haftalıgız yarın bağcılara gitmeyi düşünüyorım bide gelen yanıtları bende merakla beklıyorum🤗
Hayat2022 Merve_alp12 maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini ya bende bebek istiyorum muayene fln olmak için gideyim ddm de tedavi fln olacak olsam hep aynı doktor yapmaz mı tadavimi m ettm
Ays-e-gul Merve_alp12 bağcılarda hangi özel hastaneye gidiyorsunuz , goztepedeyim ben bi doktor bulamadım 23 haftalık olduk beğendiğiniz doktor varmi
Hayat2022 Saaki canım ben bebek istiyorum bu yüzden gitmek istiyorum da muayene olmak lazım belki çatlama iğne tedavisi olacağım her gittiğimde başka doktor mu olacak
Merve_alp12 Saaki evet bende hamileliğin başlarında 2 defa gittim her sefeındw baska bi doktor vardı asistan sanırım. Doğum özelde mi olacak sizin birde kac haftalıksınjz
Evinru Saaki takipli nasıl olunuyor orda ben bikez gittim ilk kese gormk icin sonra ikilitest için randvuni alırsın dediler okadar
Merve_alp12 Hayat2022 cok teşekkür ederm konuyla alakalı cok bilgim yok ama 2 kez gittim başlrda, ikisinde de farklı bi doktor vardı yada asistanlarıydı bilemiyorum
Hayat2022 Merve_alp12 asistan tecribesiz oldugu için sıkıntı ya bilemedim bi kez gidiyim duruma göre özele giderim belki
Saaki Evinru sizin de yaptığınız gibi öncelikle muayene olunuyor daha sonra testler için sıkıntı çıkmıyor orada kayıt olmadan pat diye dışardan istenen testleri yapmıyorlar örneğin ikili test , detaylı ultrason , şeker yüklemesi vs
Evinru Saaki şeker yuklemesine direk gidebilir miyim ozaman bikez gitmstm oraya ..birde detaylı yaptınız mı nerde yaptrdiniz öneriniz varmı
Saaki Evinru hayır yine şeker yüklemesi yapilmasi gereken haftaniza randevu almanız gerekiyor doktor yönlendiriyor o şekilde yapabiliyorsunuz … Detaylı için de şansıma Bağcılar devlette randevu düştü bir tane perinatoloji doktoru var zaten Serdar Bey ilgili bir doktor
Evinru Saaki iyimi ilgiliyse bakm bende bana oo doktor gidecek demişlerdi gitmemismi acaba foto falan veryomu detaylı bakyomu acaba
Saaki Evinru gitti mi bilemiyorum ama ilgiliydi öncelikle asistanı inceledi daha sonra kendisi inceledi aynı zamanda asistana ayriyeten bilgi verirken inceledi banada bilgi verdi ultrason kağıdı da verdi raporda hazırladı . Gerçi geçen sefer normal kadın doğuma gittiğimde odası KBB ’la ilgili bişey olmuştu ama MHRS de hala adı çıkıyordu isterseniz bir araştırın