Betul_94 melisaugtr seninle adet tarihimiz aynı yumrtlamada ne belirtilerin oldu yumurtladigini nerden biliyorsun inşallah ikimizde bu ay sağlıkla hamile kalırız
melisaugtr Betul_94 inşallah canım 🙏🏼 Ben ovülasyon testi ile gördüm yumurtlama olduğunu. Yumurtlama olan gün ise kasık ağrım çoktu ama akıntım öyle fazla değildi ve göğsümde hassasiyet oldu. Umarım yardımcı olabilmişimdir🙏🏼🌹
anneolmakzoramagulusuyeter Gamze2005 benim de 26sı. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🌸 Bişey sormak istiyorum yumurtlamayı ve çatlamayı nasıl anlayabiliriz
taninmayananne nhkgcgt Ay yok ya ufak tefek var ama regl mi yoksa hamilelik mi belirtisi bilemedim 🤦♀️
nhkgcgt taninmayananne hamilelik belirtilerini artık burdan okumaktan kendimize yoruyoruz regl geçmeden inanmam ben
Betul_94 melisaugtr teşekkür ederim canım bende akıntıya taktım kaşık ağrısı var ama akıntı yok diye korktum sağolasın inşallah sende bende hamiş oluruz bu ay hayırlısı ile
bebekkkkkkk000 Sumeyye12012 teşekkür ederim kuşum bilgilendirdiğin için bende hep görüyordum acaba ne bu filan diyordum :)) ben hemen herşeyi kullanmaya meyilli bir insan olduğum için :))) kız yarına doktor randevusu aldım kadın doğumdan inşallah kist bişe filan çıkmaz bakalım
Sumeyye12012 bebekkkkkkk000 rica ederim canım benim bende kullandıkça burdan duydukça öğreniyorum 😌 inşallah yoktur kist falan çok zor
Tekraranne Kızlar yardımınıza ihtiyackm var bugun adetin 17.günü 28 günde bir adet olıuorum kasıklarımda bir ağrı var bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadım sizce bu çatlamamıdır yoksa bu kist filan mı ki 14 dünde değilde 17sinde çatlama olabilirmiki
bebekkkkkkk000 Sumeyye12012 İnşallah bende merakla bekliyorum yarını iple çekiyorum en azından birşey var ise önlemimi alayım canım artık ümitlerim tükendi. Seyirme oldu dündü sanırım biraz sürmüştü o da geçti bence ben kafayı sıyırıyorum😂 Hiç belirtimde kalmadı adet olacam bu kafası rahat olanlar kafasına takmayanlar nasıl yapıyolar ki acepp ben sürekli bunu düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum 🤣🤣Bugunu saymazsak son 3 ve sonra gelsin bana kırmızı kart 🎈
taninmayananne nhkgcgt ay bende öyleyim şuan belim kopma derecesinde ağrıyor ama hamileliği yormak istemiyorum. Umudum kırılmasın
Vogel Merhaba kızlar benim de bat 21 şubat. Son 7 gün. Bazen kasık agrım oluyor çok hafif onun dışında hiçbir belirtim yok😅 yine de beklemeye devam. Bu arada malatya yorumları gördüm malatyadan herkese selamlar✌🏻
Sumeyye12012 taninmayananne benimde öyle ya inanır mısın iki adım yol yürüdüm yeminle belim kopacak sandım varya
bebekkkkkkk000 Sumeyye12012 kıııızzz dayanamadım yaptım demeee haaa 🤣🤣🤣birazcık buralardan ayrıldım kafam dağılsın diye aklından neler geçirmiş bizim kızzz🤣🤣🤣kız benim koca bana sevgililer günü hediyesi almadı valla üzüldüm bunu tamamen unutmuştum 2-3 saatliğine😂😂yaptınmı yoksaaaa :@&₺