melisaugtr Kızlar bat 27-28 olup test yapan var mı? Kasık ağrım çok olduğundan birde bel ve sırt ağrım başladığından ben dayanamadım kan testi verdim yarın çıkacakmış sonucum. Hayırlısı diyorum🤲🏼
melisaugtr Betul_94 erken gebelik testi negatif çıktı ama ağrılarım devam canım. Annemde de hiç testte çıkmamış hep kanda çıkmış o yüzden kan vereyim dedim. Kan sonucumu bekliyorum, belirsizlikten çok gerginim. Sen de yapınca haber edersin
Plasebo-nosebo Bfduam ovulasyon testi ile takip etmedim canım ama yumurtlama günümü akıntı şeklinden anlamıştım o günü değerlendirdim
Betul_94 Bende şeffaf uzayan akıntı var yarın erken gebelik testi yapacam 16.gun doktora gitmiştim aslında bir yumurta çatlamış demişti şimdi akıntı gelince kafam karıştı
Filiz_38_ melisaugtr adet günümüzde yumurtlama günümüzde aynı test yaptınız mı sonucunuz nedir bende bu sabah kan verdim yarını bekliyorum hayırlısı artık 🤲
melisaugtr Filiz_38_ erken gebelik negatif çıktı kan verdim 1 saate sonucumu alıcam. Kasık ağrım vs çok olduğundan emin olamadım kan verdim. Öğrenince güncellerim mutlaka.🌹
Filiz_38_ melisaugtr benimde aynı test negatif çıktı ama kasıklarım cok ağrıyor bel ağrım çok var çok sabırsızlanıyorum belirtilerimiz de benzeyince çok heyecanlandım inşallah güzel haberlerle gelirsin
melisaugtr Filiz_38_ hastaneden gidip aldım ben. Maalesef negatif ☹️ Hayırlısı diyorum inşaallah sizin pozitif çıkar🌹