Sumeyye12012 Betul_94 bende normal kaset test ile yaptım çıkmadı erken gebelik testim de yok bugün günümdü
bebekkkkkkk000 Sumeyye12012 ben test falan yapmadım da canım halada olmadım zaten eğer olsa doktora gittiğimde vajinal ultrasonla bakmıştı doktor görürdü söylerdi mutlaka bana 19 una olurum heralde adet belirtimde yok şuanlık
Betul_94 Sumeyye12012 sabah ilk idrara bir tatlı kaşığı karbonat dönüyorsun bir bardağın yarısı kadar idrara bir tatlı kaşığı karbonat dokuyirsun kopururse hamilesin diyor 🤷
Lalince Sumeyye12012 Canım benim hiç beklemediğin anda mucizeler olur . Bide doktoeumunds dediğine göre aslında 3-4 haftalık daha adet tarihini beklediğin gebeliklerde belirtiler aslında %80 psikolojikmiş😅
Lalince Betul_94 İnşallah canım inşallah isteyen herkese allahım en yakın zamanda nasip etsin canı gönülden diliyorum 🙏🏻🙏🏻😇
Sumeyye12012 bebekkkkkkk000 klomen kullanmış mıydın tam hatırlamıyorum ama kullanıysa gecikme yaptırıyor bilgin olsun canım
bebekkkkkkk000 Sumeyye12012 yok canım klomen kullanmadımda doktor fitil vermişti onu kullandım belki o yüzden gecikti hala olamadım🙄😒🤣 sen oldun mu dün