merveyildrm vallahi paket şahane doktorda öyle işini bilene işinin ehli olana boynum kıldan incedir benim. Yani evet katı bir doktor ama senin ve bebeğinin sağlığı için katı bu kadın öylr bakmak lazım canım mesela bugün benim ağzıma sçtı diyebilirim nstye giricektim ilkinde sonuç iyi çıkmadı kayısı ye gir dedi bende gittim sarı kuru kayısı aldım paketli varya bahçedenin kantinde o vardı yedim girdim bizim kızda tık yok 2. Ye gircrksin dedi önümde iki kişi vardı açtım yani gittim bende meydanda bişiler yedim geldim hatta dönüşte çikolata aldım kıpırdasın diye yedim 2.ye girdim yine yok uyuyor bizimki sonra denk geldik sühendan hanımla elimde kayısıyı bir gördü sen beni öldürcen mi bu ne delimisin sen bunu mu yedin falan gelmeden ne yedin dedi dedim çorba içtim kabak yedim delimisin sen kabak yenir mi kabak mevsimi mi neden yedin çocuğu zehirlicen mi falan gibi yani arada tabi dışarda yediğimi söyledim bi güzel onada fırça attı ama bunu neden yaptı bir oturup düşünmek gerek sonra bana siyah kuru kayısı yiceksin dedi yedim alıp hiçte sevmem ama mecbur yedim bizim kız hareket etmiyor 1 saati geçti panik olduk bizde dediğini yaptım hala 4 dönüyor içimde yani kadının bir bildiği var ki yapıyor dediklerini hardiyen uygularsan melek gibi bir kadın 😂🥰