Kus 22 haftalik ikiz bebeklerime hamileyim erken doğma riskleri var bunu yaşayan yada duyan varsa olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var 😔
Limeveannesi Kus daha geçen insragramda gördüm 22 haftalik bebek dogmus çok şaşırmıştım sonra.buyumus nasılda güzel olmus Allah büyük ol der ve olur🤲
Gizemklc Kus Ömrü veren Allah’tır canım inşallah bebeklerini sağ salim kucağına alırsın vakitlice rabbim ne derse o olur hiç üzülme stres yapma stres çok etkiliyor insanı inşallah rabbim bebeklerini sana senide onlara bağışlar 🙏
mucizegebelik6 Kus arkadaşımın rahim kısalığından dolayı ikizlerini erken doğurdu 27 haftada. Bebegi Suan kuvezde Ama her geçen gün iyiye gidiyor insallah. Sizinde mi kısalma var
Kus Tugbasimay 4 cm acilmam var bebeklerin birinin basi kanalda ama sancim yda suyum yok henüz ciğer geliştirici igne yaptılar ilac ve ignelerle durdurmaya çalışıyorlar
Asel2520 Kus benim doktorum ikiz hamilelik riskli oluyor diye günde 3 kere progestan 5,6 günde bir progestan iğne vurulmamı önerdi doğuma kadar keşke devam etseydiniz rabbim sağsalim vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin
Deniz2961 Kus bende 22 hftadayim kaşık ağrım ve çatı agrim var rahim ağzı uzunlgm vs iyi dedi doktr ama bu ağrılar normal değil dedi erken doğumu tetikliyeblir dedi bilmiyorum ikinci gebelik bu benim bu gebelik beni gerçekten çok zorluyor
Akkaakka Allah ım sağlık sıhhat le kucagimizi almaya nasıl etsin evlatlarımızı 🙏üzülme ben de riskliyim ama güç dile evlatlarına 💓🙏
Hellili Kus yani bu neredeyse bütün ikiz gebelerde mevcut ekstra dikkat ederseniz inşallah zamanında olur doğumunuz bizimde erken doğum riski vardı ama ilaçla istirahatla 36 haftalık doğum yaptım ilaçlar özellikle çok işe yarıyor