Lulikli kbrckr1 kimyon tohumu bayağı iyiymiş, sakız çiğnemek de kolaylaştırıyormuş ben bunları alıp koyacağım çantama 😊
Mrd Bundan bnde çok korkuyorm ilk oğlumda 2 gün yürüdüm agri bitmedi çok zor geçti ne yapcam bilmiyorum tek korkum bu şu anlik 😓6 ayındayız hamileligin ilk ogrendigimde napcam bn diye bunu düşündüm
kbrckr1 Mrd bi kaç postta okudum gazını çıkartmadan hastaneden çıkartmıyor diye ama ben kendi evimden tuvaletimden başka yapamam bakalım kendim doğurmazsam haftaya çarşamba sezeryan olcam 🤷
Sedacyln Bende heran doğurabilirim kızlar kompostoyu şimdiden yapıp içsem faydası olurmu acaba doğumdan sonrası gaz çıkarmak için
Elifgoktug1 Sedacyln yap sıcakken kavanoza koy kapağı tutuyor zaten yanına alirsin ben yanına almistim
Lulikli kbrckr1 hiç bilmiyorum bana da arkadaşım söyledi al diye sormak da aklıma gelmedi ama muhtemelen öyledir
bebeliannegeldi kbrckr1 arkadaşım gaz çıkaramayınca doktor eldiven takıp parmakla makatı uyarmış o şekilde yapmış.
Gmz34- İki gün kalmıştım çıkaramadım gaz ama çıkardım deyip eve geçmiştim :)) Allahtan evde rahat etmiştim .üzerimizde baskınlığıyla hemşire gelip sorunca vs utanıyor insan
Elifgoktug1 Gmz34- çok riskli bir durum ama barsaklarin çalışıp çalışmadığını anlamaları gerekiyor Allah korusun size birsey olmamış ama başkalarına olabilir riske atilmamali.