ikizleribeklerken ayvazece07 kuruyemiş falan atıştırın tuzsuz leblebi bayağa tok tutuyor kilo alımınız normal bence fazla olsa doktorunuz uyarıda bulunurdu yararlı şeyler yediğiniz sürece yiyin olsun😀😀😀
ayvazece07 ikizleribeklerken doktorum gayet iyi diyor hiç uyarmadı burada milleti okuyunca korkuyorum yoksa kafama göre hesap yapıyorum beş ayda 5 kilo kaldı 4 ay ikişer kilo alsam etti 8 toplam 13 hadi bilemedin 15 😂 ama evdeki hesap çarşıya uyar mi 😂😂
ikizleribeklerken ayvazece07 tek gebelikte 25 kilo alanlar var boşverin siz sağlıklı beslendikten sonra aldığınız kiloları düşünmeyin kilo aldım ama kaç kilo çocuk doğurdum dersiniz 😀😀
ikizleribeklerken ayvazece07 benim ikiz gebelik şimdi ben ne yapayım siz böyle dert edinirken😀😀😀 evlatlarım sağlıkla doğsunlar kiloyu vermek kolay o kısmını hiç düşünmüyorum
ayvazece07 ikizleribeklerken doğru diyorsunuz sağlıkları iyi olsunda 🙏🏻 rabbim güç kuvvet versin tüm hamişlere ❤️
prensannesi1649 ayvazece07 tam kendime göre post buldum hatta şu anda yiyerek yazıyorum Allah’ım ben ne zmn doyacam acaba 😂