Kbra240 45 günlük bebeğim gogusume kafasini yaslayarak uyumaya alıştı beşığıne koyunca uyanıyor hemen yada babynest denilen seyde yanimda yatarak uyuyor besigine nasil alistirabilirim 🤔 önerilerinizi bekliyorum 🌸
LawyerEce Kbra240 Bizde oğlumla öyle yapışık ikiz gibiyiz. 🌸 Bebekler annesinin kokusunda rahat ve güvende hisseder. Biraz daha büyüyünce normale alışır. Bırak öyle kalsın.
Fnen Kbra240 eğer kokunuza alıştıysa bir mendil yada kıyafetle işi çözebilrisiniz ama ten teması istiyorsa işiniz zor
hafsam_omerim Kbra240 bazı pedegoglar misal adem güneş anneyle bebeğin 2yıl aynı yatakta yatması gerektiğini söylüyor. Biz uyguladık çok memnun kaldım. 2yaşından sonra rahatlıkla odasını ve yatağını ayırdım gece uyanmadan uyuyor
Kbra240 LawyerEce aslında benimde cok hosuma gidiyor ama gece olunca aniden uykum gelir gozlerim kapanir kucagimdan dusururum diye korkuyorum
mucizegebelik6 LawyerEce cok hosuma gitti bu söylediğiniz Suan hayal ettim bizde oğlusum doğunca oyle oluruz insallah 🤭🌸
Kbra240 Brcnalp ya aslinda cok hosuma gidiyor bu durum ama gece falan aniden dusururum diye korkuyorum 🥲 bakalim deniyicem bunu🌸