Aycbyr1 Kızlar Kocaeli de detaylı ultrason çektirilecek yerler nereler ve fiyat bilgisi verir misiniz nerede çektirmemi önerirsiniz
Morprenses Aycbyr1 ben Gölcük medarda yaptırdım ama ekimde 600 liraydı şimdi 750 olmus sanırım. Benim radyoloji doktoruydu ama herkes iyi diyor bende memnun kaldım. Üniversitede arayınca özel yaptırılıyormuş ücretle ama ben yapamamıştım o zaman riskli olması gerekiyor demişlerdi daha uygunmuş fiyatı bi arayıp sorun isterseniz
Smyye1B Aycbyr1 https://resimyukle.io/r/k02lqSTHRP liste bu ama sadece umuttepeyi biliyorum haftaya gidicem 260 lira.
Zeyy0307 Aycbyr1 kesinlikle umuttepeye gitmelisin hem çok uygun hem perinatolog tarafından yani işin uzmanından muayene oluyorsun 260 lira vermiştim ben belki zamlanmıştır ama normalde özele gidiyorum özelde tavsiye etmem detaylı ultrason
Aycbyr1 Smyye1B Smyye1B merhaba Umuttepe de nasıl randevu aldınız bilgi verir misiniz hangi doktor vs ve sorunlu bir durum mu olması gerekiyor yoksa herkes gidebiliyor mu
Nursmom Smyye1B Merhaba hangi dr gidiyosunuz? Bende aradim risk yok deyip randevu vermedi sekreter? Ne zaman randevunuz? Peki risk olmadigini unideki doktor gorurse? Ne demeliyiz gidersek?
Reyhanhnm Nursmom bana da risk yok diye sıra vermedi yarın konak Hastanesi’de kazım beye randevum var 750 tl
Sibellll2529 Smyye1B gittiniz mi acaba randevunuza? Ben de bugün arayıp sizin de söylediğiniz gibi perşembeye randevu aldım ama yalan söylediğimi anlarlar mı acaba diye korkuyorum
AysenurA ben bugün Umuttepe’ye gittim yaptırdım, randevu alırken özeldeki doktorum bağırsakta parlaklık gördüğümü söyleyin dedi o şekilde söyleyip randevu aldım
Sibellll2529 AysenurA doktor parlaklık görmeyince sorun oldu mu acaba? Ben de öyle söyleyip aldım ama doktor yalan söyledim diye kızar mı emin olamadım, randevum perşembe benim de
Nursmom AysenurA Aaa siz de yasemin hanima mi aldiniz biraz bahseder misiniz ne dedi ne yapiyor? Memnun kaldınız mı kac dk sürdü 🤗🤗💐
AysenurA Nursmom çok memnun kaldığımı söyleyemeyeceğim çok sesiz hiç bilgi vermedi 10 dakika kadar sürdü ve ulturason fotoğrafı bile vermedi 🤷♀️
Nursmom AysenurA Ay neden öyle ki fotograf vermek zorunda yani peki siz yaninizda testlerinizi ult. Fotarinizi getirdiniz mi? Girdiginizde risk nedir demedi mi? Fotograf ve cd vermek zorunda neden giriyoruz o zaman detayliya
AysenurA Nursmom valla yerinizde olsam az daha fazla verip özele giderim bende anlamadım testler dışında hiç bisey sormadı ki onları yaptırmamıştım ben zaten