Kbrkbrr 3 gündür geçmek bilmeyen öksürüğüm var covid değilim hastaneye gittim öksürük şurubu verdi içiyorum dünden beri hiç etki etmedi 17 haftalığım öksürdükçe idrar kaçırıyorum karnım acıyo. Ne yaparsam iyi gelir yardım edin 😢
Belinay02 Kbrkbrr ılık süte sarımsak ez iç canım birde bal ve zencefil ben de öğleydim bunları yaptım limon ye tuz at geçer inşallah🌸
oztrk14 Kbrkbrr benim de öyle reflüden kaynaklı olabiliyor doktorum mide şurubu verdi umarım fayda eder
Bkt1262 Kbrkbrr keçiboynuzu pekmezi. 1 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi 3 damla sirke 3 damla limon. Bana da burdan bi arkadaş söylemşti Allah ondan razı olsun çok iyi geldi bana
Kbrkbrr ksuna33 Allah şifa versin senin ki iyice baskı yapıyodur artık bide öksürük eklenince eyvah eyvah
ksuna33 Kbrkbrr ciğerlerim bağımsızlık ilan etti kendince bir dili var konuşuyor eskiden bronşitim vardı aynı onun gibi oldum baskı konusunda öksürük geldikçe Ekim ayağım tutmuyor halim kalmıyor
Khavva Tereyağı yakmadan eritin 1-2 yemek kaşığı pekmez üzerine koyun yağın sıcaklığıyla yiyin üzerine yarım çay bardağı ılık su için öksürüğe iyi gelir varsa balgamıda söker.Geçmiş olsun