Gulibikkk Kızlar 14+3 haftalığım. Kasık ağrım oluyor. Doktoruma sordum normal dedi. Sizler de böyle bir durum var mı? Rahim büyüdüğü için mi ağrıyor sizce?
Byztrn Gulibikkk bende 13 haftalık hamileyim kasık ve bel ağrım var ama bu haftalar normalmiş kanama olmadığı sürece
Gulibikkk Byztrn Kanama yok çok şükür. Bugün biraz fazla ağrıdığı için endişelendim. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 🥰
Melekimsi Benek yerleşiyor kesinlikle normal bir durum , ilerleyen zamanlarda rahim yukarı büyüdükçe leğen kemiği , kaburga ,omurga ağrılarınız başlayacak 32 haftadan selamlar 😄 şimdiden allah yardımcımız olsun 😌😌👍🏻
Gulibikkk Melekimsi İçim rahatladı. 😍 çok teşekkür ederimmm. 🥰 o zaman bu ağrılar daha başlangıç 🙈 ilk gebeliğim biraz tedirgin oldum ağrım biraz fazla olunca. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız bebeklerimizi ☺️
Remziyecrinn Doktorum söylediği en önemli şeylerden biri bence kaşık karım karın ağrım olduğu için mutlu olmalıymışım çünkü bunlar oluyorsa bebeğim içerde büyüyor demekmiş tabi dayanamayacak seviyeye gelmediği sürece😂👏🏻
Gulibikkk Remziyecrinn Yaaa çok mutlu oldum şu an. O zaman içerde büyüyorlar. 😍 bir sorun olmasın da 🥰