tubacbci Selam kizlar bugun 11 subata sezaryen günü aldimm 🙂 garip duygular icindeyim . Garip bir sızı, degisik bir korku ve heyecan var icimde.. benimle ayni gun olan varmii dertleselimm
Aybiketopal tubacbci benim 2 Şubat’ta ama testim pozitif çıktı inşallah 10 nunda tekrar test vericem negatif gelirse bende 11 ine alicam
Pelinbebek tubacbci ya sizinle aynı gün değil ama benimde yarın sezeryanım var 😓çok korkuyorum endişeleniyorum bir yandan bebeğime kavuşacağım için mutluyum . Karmakarışık duygular yaşıyorum 😓
Goksinismail tubacbci Bende 8 ine aldım. Alana kadar diyordum doğsun artık çok ağrım var uyumak istiyorum. Şimdi de çok tuhaf duygular içindeyim. Hem korkuyor hem mutluyum değişik 🙈
Miniklimonum tubacbci Korkma kuzum 2 gün önce yakın arkadaşım doğum yaptı sezeryan şuan evinde bebeğiyle 2 günde nasıl toparladı bende hayret ettim bolca yürümüş kendine gelmiş sende bir bakmışsın bitmiş gitmiş evindesin bebeğin kucağında uyuyor oh missss
tubacbci Pelinbebek ya boyle garip bir sızı var degilmi sanki benim gogsume öküz oturmus gibi bir his 🙏
belguzar_123 Pelinbebek yarın bende sezeryana giricem hiç böyle duygular hissetmemistim bazen bağırarak ağlamak istiyorum bazense evlat sahibi olmak için bu günleri görmek için çektiğim çabalar sıkıntılar geliyor aklıma şükrediyorum seviniyorum bir yandan kızıma kavuşucam ama içimde çok farklı duygular var Rabbim sağ saglim kavuştursun hepimizi❤️
Pelinbebek tubacbci insan bir anda bu kadar fazla şeyi düşünürmüymüş 🤯 bebeğim sağlıklı doğacak mı sezeryan nasıl geçecek sonrasında ağrım sızım çok olacak mı 🙄 Allahım bu güzel gece hürmetine bizlere yardım etsin inşalllah ♥️
tubacbci Melekimsi 37 . Haftadayim ben yeni alfim . Genelde 37. Haftada gun veriliyor sezeryan dogum icin . 38 -39 da alıyorlar
tubacbci Dermin en bastan beri ben istedim . Doktorum birkac kere normal niye dusunmuyorsun dedi . Sebeblerimi acikladim. Sonra son haftalarda idrarda protein odem vs cikinca 38 de alma karari aldi . 33. Haftadan beri igne vuruluyorum cunku cok kasilma vardi . Ama ben istedim sezeyan dogumu