Feyzaveannesi Hlt-seyma21 Canım 33 haftalığım doktorum bebekte yolunda gitmeyen birşey farkettiğin anda gel dedi. Herşey olması gerektiği gibi gidiyorsa 20 gün sonra gel dedi.
Zeynepmum Hlt-seyma21 genelde bu haftalarda bi ay sonra gidiliyor. Peki bebeğinizin kilosu ve boyu kaçtı acaba
Ayse_35 Ben 26+3 gitmiştim şeker yüklemesi yapıldı, bir dahaki gidişim 32haftayi tamamlayıp gitmek, öyle aklımda kalmıştı 32 haftada demişti doktor 👍
Fnen Hlt-seyma21 en son 28de gittim 1 ay sonra gel dedi doktorum haftaya gideceğim inşallah 🙏🏻 sanırım 32den sonra çağırma sıklığı değişiyor
mucizegebelik6 Hlt-seyma21 şeker yükleme fln yaptirdiysaniz bu hafta bir ay snrA gidiyorsun sonra ilet ki haftalar da zaten haftada bi çağırıyormuş bende 28 im
Hlt-seyma21 mucizegebelik6 mucizegebelik6 şeker yüklemesi yerine aç tok kan verdim idrar kan tahlillerimi yaptırdım gösterdim.
Bebiscann Hlt-seyma21 bu haftalarda 1 ayda bir yeterli canım bir sorun olursa hemen bekleme ama canım
Hlt-seyma21 pusatmom35 nst çekmeye 30. Haftada baslıcaz dedi siz ne zaman başladınız? Ya da size ne dedi?
Sevgi0147 Hlt-seyma21 bir sorun olmadıkça 38 haftaya kadar ayda bir gittim sonra hafta da bir 40 haftayı gecinde 2 günde bir gittim
pusatmom35 Hlt-seyma21 bana nst hakkında hiçbir şey demedi henüz şuan 27 haftadayim 1 ay sonra gidicem 31.haftada olucam belki nst ye sokar
Deletedmom5545 Hlt-seyma21 benim doktorum nst ye 34. Haftada başlıcak heralde Şu an 32 deyim 34 de gel dedi büyük ihtimal nst çeker o gün
Esra56 Bende 27 haftalikken gitmiştim bidaki kontrole 30 haftalikken cagirdi ve 27 haftalikken kilomuz 1072 die hatirliyorum