Mirmirlokum Merhaba hamişler ve anneler35+4. Haftamda 20 ağustos sabahı saat 7 de suyum geldi ama öyle böyle değil korktum panik yaptım çünkü hep sancıyla doktora giderim sanıyodum hemen hastahaneye gittim doktorum izinde ve yerinde başka bir doktor var ufak bir şok da burdan oldu neyse alttan muayenem oldu açılma 1 cm ama nst de sancı arttıkça bebeğin kalp atışı sıkıntı yaratıyodu ve spinal anesteziyle doğuma karar verildi ben hemen teslim oldum çünkü panikten bildiğim herşeyi unutmuştum.geldik sezaryene zerre acı hissetmedim ve mükemmel bir ekip vardı dedim sonunda şansım dönüyo 😊 veee kızım geldi Allahım o ne güzellik maşşallah aşık oldum 😍 o koku yaa anlatılmaz yaşanır yeniden doğdum sanki (burası gerçek çünkü tıpatıp benim bebekliğim ve bende 35 haftalık doğdum)odaya çıktım hemen göğsüme tutturduk beceremedik ama biraz çabayla tutacağı belliydi 2400 doğdu doğumdan sonra 50 gram düştü ve küveze girmedi çok şükür 🤲🏻Bugün hastahanede 2. Günüm ve Allahın izniyle yarın çıkıyoruz sizlere tavsiyem bu 2 gün çok sancı çektim meğer gaz sancısıymış biraz yürüyüp tuvalette uzunca oturdum ve gerçekten beni rahatlatacak kadar gaz çıkardım mutlaka tavsiye ederim Allah hepinize hayırlı kolay doğumlar versin🤲🏻🤗 (30. Haftadan beri erken gelmek kızım için adalar crono kullanıyodum pazar günü iacım bitti ve amaan yarın alırım nasıl olsa magnezyum içiyorum dedim ama öyle olmadı sebebi bu mu bilmiyorum ama ilaçlarınızı ihmal etmeyin ve doktorunuza güvenin)🤗
Gulnar94 Mirmirlokum Tebrikler canim Allah anali babali bugutsun benimde erken dogim riskim var 34+0 in wa Allah zamaninda gelir bebegim 2300 kilosu
Elfidam Mirmirlokum adalat isimli ilac icin forumlarda dusundugunuz sekilde bahsediliyor Bu aarada gozunuz aydin :)