Ben ekşi yeşil elma ve turşu alerjim ekşi şeyler canım istiyor daha cinsiyet belli değil sizce cinsiyetimiz ne 😂😂

Ekilemradahuc bende erik 3 tanesini 85 e aldık 🤦🏻‍♀️ Bulunduğumuz şehirde hatta her şehirde hamile manavı var aslında. Trendyol da da var . Ben yedim ama eriğin çıkmasını dört gözle bekliyorum çünkü dışı yeşil erik içi siyahtı

igvescarim trendyoldakilerin yorumları kötü dört gözle bekliyorum yaz gelsin içimdeki erik aşkı bitmiyooor😂😂

zeliha35 bünyeden yada kişiden kişiye degişiyor 😊 Tatlı yedim kız diyende var Tatlı yedim oğlan diyende var 😅🤷‍♀️

Herkes ne güzel şeyler aşermiş afiyet olsun kizlar. Ama aşeripte yiyemeyen olduysa avucunuzu yalayın kızlar bebeğinize birsey olmasın. Ama muhakkak yemeye çalışın 😘

Madonna genellikle ekşi aşerdim. Yeşil zeytin kase kase yiyorum bebeğim kız. Geçen ilk defa ev yapımı baklava çekti bulamadım ama geçti sonra.

Medine_cicek1 hey maşallah nasıl saklamış kendisini bizde 18 haftalık olduk saklanıyoruz ama çok turşu yiyorum ve acı biber turşusu. Rüyamda kızım vardı ismini bile duydum çok tatlıydı. Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 💯💕

16+4 olduk şuana kadar sadece kelle paça ve puding 😍😇

9 haftalığım. Kabak çiçeği çekiyor canım. Hiş bir yerde bulamıyoruz.🥺

Elif9292 nasıp sağlıklı olsun da kız bebekler de çok tatlı inşallah oğlumdan sonra da kızım olur 😂🥰