minikpandammmm 21 haftalık hamileyim. az önce birden burnum kanamaya başladı .. bebeğim iyi midir ? tehlikeli bir durum mu hamilelikte burun kanaması.
Pembekurdele minikpandammmm benim sürekli kanıyor kan basincindan dolayi oldugunu söylüyor doktor,burun spreyi falan veriyolar kurulukta kanama yapar bu arada.
AysunUgur minikpandammmm kuzum korkma, hamilelikte çok normal, bana da olmuştu. Durmayan bi kanama ise o zaman başka tabi, acile gitmelisin
Ayazmami minikpandammmm burundaki kılcal damarlar gebelikten dolayı inceliyormuş Bepanthol kremi burnunuzun içine sürün fayda edecektir 👋
Gizgizgiz minikpandammmm tansiyondan kaynaklıysa tehlikeli bi baktırın nöbetçi eczanede ona göre doktora haber verirsiniz
minikpandammmm Pembekurdele kuruluk yok canım. hamileliğin basında oluyordu çok ama kanama olmamıstı hiç. ilk kez oldu. belki basınçtandır. peki bebekle alakalı olabilir mi? şu an iyi midir ki? doktora gtmem gerekir mi?
Pembekurdele minikpandammmm canim sanmiyorum bir sey olacagini ama baska sikayetlerin yoksa bir dahaki kontrolun ne zaman ozaman söylersin icin rahat etmezse tuaflik hissedersen yine gidersin. Benim artik iki burun deligindende ayni anda kaniyor özellikle banyoda işim olduğunda yani asagiya dogru egilmeler veya yüz bölgesine herhangi bir bakim yapinca 😔
minikpandammmm AysunUgur yok canm durdu uzun sürmedi. ama ilk defa olunca şaşırdım hiç burnum kanamamıstı daha önce de
AysunUgur minikpandammmm benim de sabah 4de olmuştu, lavaboya gidince, öyle kala kalmıştım uyku sersemi 😅
minikpandammmm Ayazmami tamam canım bu yüzdendir insallah. kanama durdu zaten de bebekiyi midir merak ediyprum. bebekle ilgili bir sorun olmasın da
vesilece Ben hastane de çalışıyorum canım tıbbi sekreterim. Doktorun ilk soracağı şey ‘kaç kez kanadı’ olacak! Yani ilkler tekrarlanmadıkça tehlikeli değildir. Bi daha kanarsa mutlaka doktora git 🤲🏻
minikpandammmm Pembekurdele bi kere kanada birr daha kanamadı uzun da sürmedi. pek bi belirti yok başka. 1 hafta snra diğer kontrolüm o zaman söylerm .