Aysegokce19 Bahar_yldz et ve Balık cnm çok istiyor normalde vejeteryan ım Bi lokma bile almam hala almıyorum ama çok cnm çekiyor 😀
Tugbannebebek Aysegokce19 canın çekiyorsa ye mutlaka, bişey olmazzz şartlama kendini vejeteryanım diye, hamilelikte her şey mübah 😆
Tanemveannesi_ Bahar_yldz ben çiğköfte sevmezdim aserdigim ilk şey oydu ağzımın suyu almıştı resmen yerken 😂😂😂😂😂😂 koca kutuyu yarıya indirmisim dadafafafa
Seyma_ck Bahar_yldz normalde kola ağzıma sürmem 3.aydan beri burnuma burnuma kokusu geliyo arada 1 çay bardağı içiyorum kokusu bile güzel gelir mi insana ya hayret ediyorum kendime şişeyi diksem doymam kanamam.Yalnız değilsiniz yani🙄ha bi de etsiz çiğköfte var normalde hiç canım çekmez onu daha yemedim ama hep aklımda nedense☺️
Oznuraltan Bahar_yldz ya kelle paçanın kokusuna tahammülüm yok geçenlerde olsa da yesek diye içli içli söylendim eşim söyleyeyim dedi sonra kendime geldim ben onu yiyemem dedim 😂 asla yiyemem 🤦🏽♀️ Canım çeksin dursun öyle yapacak birşey yok 😂
tugbaacng Bahar_yldz sevmediğim şeyleri istediğim hiç olmadı. Ama sevdiğim şeyleri istemediğim oldu. Çikolataya hasret kaldım. İlk 4 ay yiyemedim, sonrasında da ne zaman yesem midem yandı, ekşidi..
Poyrazmom8 Bende ilk 6 ay bulantı kusma yaşadım canım hiçbir şey çekmedi. Hala da canım ne yediklerimden çekiyor ne de yemediklerimden 🤰🙄👶
Nur-01-35 Bahar_yldz canim bende de tam tersi ben normalde günde 3 4 bardak içerdim türk kahvesi .3 aydır içmiyorum şimdi kahveden mide bulanirmi ya diyorum bu uygulamada benim gibi yazanı cok görünce artık normal geliyor 😂😫
Ozge-Can Bahar_yldz bende de tam tersi oldu Türk kahvesini normalde 3 öğün tüketirim hamilelikle beraber hiç içesim yok .
Denizvegokyuzu Bahar_yldz etkisi olabilir dediğim gibi. Bende gece çok sık uyandığımdan o zamanlarda içmeye çalışıyorum 😅🤗
Estrella Bahar_yldz kız ben de tam tersi. Gün içinde Türk kahvesi filtre kahve bardaklarca içen ben hatırlatmasalar kahve yapmıyorum. Bebe kahve zevkimden sogutmus beni🤣 yanına lokum tatlı bir iey koyunca anca çekici geliyor. Tatlıya hayır diyemiyoruz cunku😂