EsilaMiracAyazEren_Moms Bahar_yldz Ben genelde herşeyi yiyorum. Bişey ayırt etmem. Ama bamya, türk kahvesi, kereviz ve kırmızı et hayatta ağzıma sürmem. Çok şükür gebeliklerimde de canım çekmedi 😊
Dilan35 Ekşi yeşil elma tuzlayıp yiyorum bide normalde tuzlu asla yemezdim ama şimdi günde 2 tane garanti yiyiyorum daha da yerim de tuz zararlı diye tutuyorum kendimi
Babyco Dilan35 ben de böyleyim ama elmayı tuzlamadım o da garip . Ayvaya limon sıkanı duymuştum bir de
Bahar_yldz Mehmetinannesii evet ben de hamileymişim. Eşim korona olmuştu kelle paça çorbası söylüyorduk. Bir canım çekti bir canım çekti ki anlatamam. O gün sarımsak ve acılı sos basıp duyabilmek için yarım ekmek yemiştim🥴🥴 meğer hamilemişim😄😄😄😄
Kscelif Bahar_yldz midye ve kokoreç hayatımda yemedim. Ama İnstagram da bilinen sayfalara denk geldikçe canım çekmeye başlamıştı. Ama yine yemedim çok şükür 😂
Bahar_yldz Kscelif yani aslında canınız çok çekiyorsa 1-2 ısırıktan zarar gelmez bence🤔 sonuçta sigara içenlerde var.
Birseniz Bahar_yldz bende hergün içiyodum hamile olmadan telvesini yiyodum ama biryerden duymuştum telvesi zararlı diye ama her gün bir fincan içiyorum kendime gelemiyorum yoksa uykum çok oluyo
Bahar_yldz Rabis98 başlarda ben de çok içiyordum hararetimi anca alıyordu sade soda. Ama mideme felaket dokunuyordu doktorum içme dedi.
melike_ozdemir_caprak yektanem25 aksine bende balıktan tiksindim çok sevdiğim haftada bir kere tükettiğim bi yemekti şimdi hiç yiyemiyorum😞
Hulalp Bahar_yldz patlıcan ben 26 yasindayim bu yasima kadar hic yemedim ama hamile olunca salatasini yapip yedim🙈
Bhr_27 Kızlar bende durup dururken burnuma hiç olmayacak yemek pasta börek çörek kokuları geliyor sanki yapılmış dibimde çok deisik bişey yaa