Melikekorkusuz Canım hep tuzlu ekşi şeyler yemek istiyor tatlı hiç çekmiyor hatta midemi bile bulandırıyor. Rivayete göre bebeğim kız mı yoksa😅 sizde nasıl oldu hanımlar❤️
Annecikk34 Melikekorkusuz benim hep canım ekşi istiyor ekşi yemek istiyorum kız bebeğim olacak, ablamda da canı tatlı istiyordu erkek oldu tesadüf mü bilemem 😂
Melis2015 Melikekorkusuz bendede aynıydı tatlıyı gözüm görmüyordu ekşi ve tuzlu yiyordum erkek olacak inşallah 😇😅
Asumaan Melikekorkusuz valla benim de sizin gibi oldu tatlı görünce modem bulandı hep turşu yiyordum oğluşum oluyor ama 😂
Aynur47 Melikekorkusuz tatlıdan nefret ederdim hamile kaldim.tursudan eksiden tiksindim hep tatlı aserdm oğlan olcakmis benimde
Kubrailkan Hamilelik öncesi tatlisiz duramayan biriydim,hamilelikle birlikte eve misafir gelmedikçe tatlı girmedi 😅😬 çikolata bile aşırı az yedim yani. Turşuyu suyuyla birlikte tükettim kavanoz kavanoz 😅 cinsiyetimiz kız 😬😬🙊
Melikekorkusuz Kubrailkan sağlıklı olsun tabi cinsiyeti önemli değil de insanın da gönlünde hep bişey oluyo benim de hep kız geçiyor yaşayıp göreceğim😅😅
Melikekorkusuz Asumaan siz de o nadirlerdensiniz demek ki🙈 Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yaa cinsiyet farketmez🥰
Mevaninannesiii Melikekorkusuz İlk gebeliğimde deliler gbi tatlı yedim kızım oldu. Şimdi deliler gbi ekşi acı yiyorum yine kız dedi doktor🙈
Hamile_anne27 Melikekorkusuz ben ona pek inanmıyorum. 2 oğlum var ilkinde hep ekşi yedim. Diğerinde hep tatlı yedim sonuç ikisi de erkek :)
Melis2015 Melikekorkusuz zor kabullendim zaten kız olarak tahmin ediyordum doktor erkek deyince her kontrole gidişimde hala erkek mi diyordum 😅😅
Zeytin20 Melikekorkusuz erkek oldu. Kasa kasa ekşi şeyler yedim anlatamam 😂 şimdi kızımda turşu ve tatlı yedim yani tam tersi tezi çürüttük bizi 😂
babygeldi Melikekorkusuz Benim ekşi şeyler midemi bulandırıyor sürekli tatlı yemek istiyorum ve kızım oluyor😂
Aselbuglem Melikekorkusuz bide şöyle bir muhabbet var keseyi şimdi sağda hissediyorsan kiz solda hissediyorsan erkek ama işte fetus olunca kiz sola geçiyormuş erkek sağa bende tuttu bilmiyorum artık:D
Busraaaaaa__ Melikekorkusuz bende 21 haftalık hamileyim tatlı sürmedim ağzıma daha hiç sürekli ekşi şeyler yiyorum sürekli limonu bişeylere sıkasım sürekli limon yiyorum hala ama oğluşum olacak inşallah 🥰😅 yalan o bence ya😅😅
Aselbuglem Saelif şöyle bence ilk haftalar iste eksi tatlı ayrımı sonra zaten ne bulsan yiyorsun aynen :D