Yarenelibol Gizemsongul yaz gününde grip ah ne kadar güzel aynı bni anlatıyor 🙄👀😞 bıktım ama artık hiçbişi içemiyom 😩🤢
Babyborn Gizemsongul yalnız değilsin canım benimde Boğaz ağrısı baş ağrısı bırakmıyor peşimi 😐😐😣😣 nane limon yaptım şimdi inşallah yarar
Twity82 Gizemsongul ben geçen hafta baya yattım.ben Ber ılıktan biraz daha sıcak olan suya 1-2 tatlı kaşığı bal 1-2 tatlı kaşığı limon 1-2 tatlı kaşığı elma sirkesi karıştırıp içtim .bana fayda etmişti inşallah sana da fayda eder
Mucizem27 Ben de dünden beri griple uğraşıyorum çok kötü oldum bu sıcaklarda hiç çekilmiyo 😪 var mı doğal önerileri olan ?
Hazinem Grip değilim ama hamişliğim başladığından beri şöyle doyasıya sevinemedim hiç bir belim agrıyo sonra karnım sonra ayaklarım sonrada kafam bulantılar eşim diyor sorunlu geçecek hamilelik sürecin galiba diye bir türlü yüzüm gülmedi henüz 🙁
Bernazdere Allah şifa versin canım, grip değilim ama boğazım da yanma var kuru öksürükle birlikte. Nane limon içemiyorum midem almıyor. Çaya limon sıkıp içtim sıcak şeyler tüketmek için. Ama geçmiyor, hele yazın hiç çekilmiyor 😔
Gizemsongul Bernazdere bide bayramsa daha kotu oluyo oksurcem hapsurcam diye et dograrken elimi parcaladm 😔😔
Bernazdere Gizemsongul geçmiş olsun canım benim dikkat et, sağlık hiç bir şeye benzemiyor Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Bernazdere cemre27 inşaAllah ilerlemez canım, çok zor ben şuan yaşıyorum günlerdir sabahları zor ediyorum. Önlemini al sıcak şeyler tüket 🙏🏻