s_sila Kizlar 8.haftada kalp atisi olmadigi icin 1 hafta once kurtaj oldum karnim ve kasiklarim cok agriyor baslarda boyle agri yoktu sonradan cogaldi kurtaj olup agrisi ve kanamasi cok olan var mi
gldn065807 s_sila kanama çok olmadı ama 2 haftaya yakın bende de kasik ağrısı çok oldu yinede tekrar doktoruna bir görün
blueberyy00 s_sila doktor bir hafta sonra çağırmadimi kontrole git bir baksın aşırı kanamam olmadı ama ağrı olabilir minik parçalsr kalıyor rahim temizlerken ağrı olabiliyor
balbebek412 s_sila ben degil ama yakim tanidigim olmustu, enfeksiyon kapmisti, bence sizde doktora gorunun. Allah sifa versin, hayirli saglikli evlatlar versin insallah.
s_sila gldn065807 sehirdisinda doktorum canim 3 mmlik bi kalinti kalmis demisti. Agri olmasi normal o zaman tesekur ederim😇
s_sila blueberyy00 yok canim agri bugun basladi kist de vardi belki ondandir. Ne kadar suruyor agrilar bilginiz var mi
blueberyy00 s_sila Him kistiniz de varmış dikkat et kistin buyume patlama yapabilir Allah korusun ağrın artarsa doktora git ben gittiğimde doktor bir tane parça var o düşer korkma az ağrın olur dedi iki gün sonra düştü ağrım geçti sonra enfeksiyon felanda kapmış olabilirsin
Madonna Canım iltihap olabilir bende başka doktorada görün benim doktorum hersey normal dedi başka doktora gittim iltihap cikti antibiyotik kullandım ağrım geçti ve 4 ay sonra hamile kaldım.
s_sila Madonna yaa insallah bana da hemen nasip olur . Bnde antibiyotik kullanmistim ama bitti yine bi gideyim o zaman tesekur ederim💕
s_sila Gns-gur yaa bnde 3mmlik bisey kalmisti o da gecer demisti vakumlu kurtaj olmustum yine de kalma ihtimali var mi acaba
Gns-gur s_sila bende vakumlu küretaj oldum bir hafta sonra çok kötü agrım olmaya başladı rahmim kasılıyordu aralıklarla gelen kasılmalar geldi gittiğimde pıhtı var dediler ilaç içtim düştü birseyler agrım geçti ama iki aydır kanama var iki gün önce bir parça düştü gözlerim le gördüm
s_sila Gns-gur İnanamiyorum ya bu kadar uzun mu suruyor 😥 cok gecmis olsun cogu kisinin 1 hafta 10 gunde kanamasi durmus bnde anlamadim ki
Gns-gur s_sila insallah sende parça kalmamıştır ben ilk küretaj da bir hafta sonra normal hayatıma döndüm ikinci de çektim hala çekiyorum