Oyku3005 Son 107 gün 24+5 haftalığız sizde durumlar nasıl bebişler nasıl bizimkisi tekme tokat giriyor şimdi bize😄 ısırasım geliyor. bi yandan doğum korkusuda var
Saelif Oyku3005 86 gun kaldi cok güzel duygu cokda heycanli ve korku hepsi bir arada 28 haftaligiz 🥰🤲
daphnesmomm Oyku3005 ben de 24+2 den bildiriyorum🌸 kızımın hareketleri tekmeleri beni o kadar mutlu ediyor ki🥰 gece gündüz sürekli ultrasonda onu takip etmek istiyorum🥰 ama gelin görün ki doğum kısmı beni de endişelendiriyor,hele ki ilk doğum olacağı için
Pnr_2021 Saelif 23+0 . Bugün karnımın sertleşmesi çok yordu beni. Birde 11 aylik oğlum var tam yorucu geçiyor
Oyku3005 Pnr_2021 çok hareketten olurmuş bende geçen o sebepten gittim bide sancım vardı korktum bebiş hareketli olunca öyle oluyormuş benim ki kız ama erkek gibi durmuyor maşallahı var bide 5 dk arayla sertleştiriyor du karnımı dürtmek gerekiyormuş öyle olunca toplanması diye yani😊
bussraozturk Pnr_2021 AA bende 23+0 ım karnımın sertleşmesinden çok sırt ağrısı yaşıyorum dayanılmaz derecede 😖
Oyku3005 daphnesmomm benimde ilk doğumun panik atakta var bende Hele ki doğumu düşününce tam kötü oluyor sezeryan düşünüyorum bide yarımmı bayılsam genemi bayılsam bilmiyorum kararsızım çok korkuyorum bazende aman daha var diyip geçiştiriyorum ama günler çabuk geçiyor 😄 doğum anı 1 saniye olsa keşke😄 bebiş hemen elimizde olsa öyle korku geçer aman sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil her türlü acıya varız 😊😄
semakulekci Oyku3005 Hayır canım nasipse 3 hafta sonra çatı muayenesine girecepim o zaman belli olacak
daphnesmomm Oyku3005 ya Allah yardımcımız olsun,Rabbim güç kuvvet versin inş🥰şu Kandil gecesi dua edelim😇 bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da gerisi bi şekilde hallolur herhalde😅
Oyku3005 bussraozturk kız ama erkek herhalde çok sırt ağrısı bel ağrısı yapar diye duydum genelde sola yatın diyorlar ama bilemiyorum suanlık bende yok ama 2 gün önce filan bel ağrım olmuştu sık olmadı ama benim yengemin de erkek oda çok bel ağrısı çekiyor yatamıyor hatta sağlıklı olsunlarda o yeterli hareket edince ağrı sızı kalmıyor 😊 ağrılar için magnezyum öneriyor doktorlar banada verdi siz içiyormusunuz😊
Saelif Oyku3005 ilk dogumun sezeryqn dedi doktor gun verdi aldilar bebegimi 2 cide sezeryan ama insan korkuyor ama tatli telaslar korkular rabbim saglikli kucamiza versin bebislerimizi 😍🤲