Nazliolmaz Merhaba kızlar isim yazılı bebek tulumu yaptırmak istiyorum da yaptıran var mı aranız da güvenilir bi sayfa önerirmisiniz 🤰🏻
MelekMervertlek Nazliolmaz instagramda akdenizo sayfasına sipariş verdim daha gelmedi ama resimleri çok beğendim
Taze_hamis Nazliolmaz astral baby var instegramda ben orda yaptırdım elime ulaştı kalitesi herşeyiyle harikaydı. Yazıları ve kıyafetin dokusu güzeldi canım
mucizegebelik6 İnstagram butikbebecik de yaptırdım aşırı kaliteli organik penye kumaş ve yastigi da var.
Derya__ Nazliolmaz ben Instagram da atolyerakun diye bir sayfadan yaptırdım çok güzel güvenilir ama sipariş verdikten bir ay sonra eline geçiyor beklemen gerekiyor sıraya mi alıyorlar ne sürüyor yani baya
Derya__ MelekMervertlek 220 lira ödedim eldivenleri şapkası tulumu bide içinde takı yastığı da vardı .
Kuzusununanasi Bebeqon diye bir siteden yaptırdım ben 12li takım yastık ve battaniye de vardı içinde. 230lu bir seydi fiyatı şimdi 250 olmuş😁
Tazebirannee Nazliolmaz betusun_hediyelikleri sayfasından yaptırdım 10’lu set halinde ve çok memnun kaldım hem işlemesi hem kumaş kalitesi çok güzeell tavsiye ederim