Deletedmom_33 nmtock41 balık erkeğinden iyidir 🤣🤣 normal doğum olsa balık olacaktı sezeryan sezeryan.diye dua ederken zorunlu sezeryan olacak 🤣🤣
Madonna Eşim boğa , ben boğa 💜 KIZIM nisan 21 den önce doğarsa KOÇ sonra doğarsa BOĞA olacak evde bu kadar boğa olması fazla zor olur 😁
Seyturak Mervemami yay+akrep biz, kız ikizler. Astrolojiden pek anlamam ama ev panayıra dönecek gibi hissediyorum 😀
Mervemami Seyturak ikizler yay çok iyi anlaşır diye biliyorum da akrep de yayla anlaştığına göre sorun olmaz bence 😂😂 ama renkli bir ev olacağı kesin 😂
Ezgicck cgdm-trzi ben 8 temmuz eşim 29 haziran bebişte 13 temmuz görünüyor şuan bakalım daha 17 haftalık 😊
Deletedmom622772 Mervemami ben yay, esim ve bebis aslan gibi bi aksilik olmazsa komple ateş grubuyuz 😬
Elfdfn Deletedmom622772 bizim de aynı 🤣 ben yay eşim ve kızım aynı gün doğumlu Aslan nasip olursa oğlum olacak oda Koç Burcu olacak 😬 bütün ateş burçları bir evde 🥳🥳🥳
cgdm-trzi Ezgicck sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏 ben 10 temmuz eşim 1 temmuz oğluşum Ağustos doğumlu 😅💙
Deletedmom_85 Ezgicck hahah kız hep merak ederdim eşimle Bi ben mi yengeciz başka eşler de yengeç var mı diye düşünürken senin yazını gördüm 😄 bende 7 temmuz eşim 28 haziran 😄😄😄 çok yakın doğum tarihlerimiz