01_08 canım 2 senelik evliyim evlendigim ilk gece kanaman çok oldu durmadı hastaneye gittik doktor polikistik var ondan böyle dedi birşeyler dedi zaten tedavisiz çocuğun olmaz dedi ama doğum kontrol hapı kullan 6 ay dedi kistin çoğalmasını engeller dedi 3 ay kullandım bıraktım 3 aylık evliydim zaten sonra doktora gittim 1 sene olduğunda 1 sene oldi çocuk olmuyor diye aynı şekilde POLİKİSTİK olduğunu söyledi eşimden de sperm tahlili istedi eşimin hareketsizlik %75 çıktı doktor dedi sizde çift faktör var normal yollarla olmaz siz tüp bebek.yaptirackasiniz ağlaya ağlaya çıktım oradan evw geldik ürolojiye gittik doktor ilaç verdi 3 ay kullandı düzeldi sperm hareketi en son bir doktorda klomen tedavisi başladı insulin direncim ve kilom var aynı zamanda klomen kullandım 1 yumurta büyüdü çatlatma iğnesi yaptı olmadı adet olunca gittim tekrar klomen verdi bu sefer hiç buyimedi kiste çevirdi doktor dedi aşılamaya geçecez ben tedaviyi bıraktım artık dedim olursa olur olmazsa olmaz rahim filmi de çekilmiştim tüplerde faaln sıkıntı çıkmadı sadece polikistik var yani neyse dedim olursa olur çocuk kendiliğinden olamazsa evliliğimizin 3 4 senesinde tüp bebek yaptırırız adetim gecikti ama hiç beklemiyordum adet olacam sandım gogusum falan ağrıyordu aynı adet belirtileri 31 Aralık’ta test yaptım ve bir baktım çift çizgi hemen kan verdim değerim 2009 🥰 şükürler olsun şimdi 10 haftlik olduk stres çok etkiliyor ben hastaneye gittikçe daha çok stresliydim ve kendiliğinden nasip etti rabbim görümcem dede var POLİKİSTİK o da şimdi hamile.kaldi kafana takma