Damlakrgz Merhaba güzel anneler, size bir sorum olacak sizce bebek doğduktan sonra eve gelen insanlar pcr testi vermeli mi? Evim çok küçük, insanlara da gelmeyin diyemem sizler neler düşünüyorsunuz? 🤷♀️
Mehtapca06 Damlakrgz PCR testi istemekte bir tık zor olabilir 😂 ben ilkinde hiç akil etmedim geldiler Allah’a emanet bir sorun çıkmadı bunda da yeni korona geçirdim ona bir tık güveniyorum bakalım 😂
sevval55_ Damlakrgz çok çok mantıklı ancak bizim insanlar biraz alıngan değişim karşılayabilirler. Aman insanlar ne düşünürse düşünsün önemli olan bebiş diyorsanız kesinlikle çok mantıklı bir karar
Unlukacar Damlakrgz ben eve aile büyüklerinin dışında kimseyi almadım canım ailelere de maske taktırdık alınan alınsın darılan darılsın vakalar patladı gerçekten
Damlakrgz Mehtapca06 Aslında benimde aklıma gelmezdi ama doktorum öneride bulundu bana da mantıklı geldi sadece insanlar kabullenmiyor 🥺
Damlakrgz deletedmom87894 Ay o kadar çok vaka duyuyorum ki geleceklerde hep dışarda çalışan insanlar o yüzden endişelendim 😀
Damlakrgz sevval55_ Yakınımdakiler de çok mantıklı buldu ama kimisi de ne gerek var mantığında ben mi abartıyorum diye düşündüm 🤷♀️
Damlakrgz sevval55_ Kesinlikle öyle sonuçta onların bağışıklık ne ki ama insanlar bu kadar anlayışlı değil 😢
Poyrazin_annesi Aslında mantıklı ama Bence kımse kabul etmez 😂 ben bebegı beşıge koycam beşiğin sineklıgınıde örtcem oyle baksınlar bebişe 😊
Merveonay Damlakrgz Gelmeyin demenin başka bir yolu olur bu şahsen benden isteseler bir bebek görmeye o çubuğu orama burama sokturmam 😂😂😂😂
Damlakrgz Merveonay Böyle düşünen tabiki olacak ama bende bebeğim ve kendimi düşünmek zorundayım gelmesinler de diyemiyorum 🥺
Merveonay Damlakrgz Diyebilirsin niye demeyesin ki hastalık çok yaygın risk almıyoruz çok küçük daha de açık açık test istemek biraz saçma geliyor kulağa zaten artık keyfe keder yapmıyorlar testide yapmaya gider hastanede kapar başka yerde kapar oda çözüm değil