sevval55_ Merhaba anne adayları. Yarın 7+2 oluyorum. Doktor kontrolüm var. Kalp atışını duyabilir miyim? Tecrübeli annişlerden yardım bekliyorum.
benimmdunyamm sevval55_ duyadabilirsin duymayada bilirsin ben 6+1 de atışı gordu duyamadık bebek küçük diyr 2 hafta sonra gel dedi gittim 8+4 de duydum
begonvilko sevval55_ canım belli olmuyor ki. Ben 7.haftamda duymuştum ama arkadaşım 9.haftasında duymuştu. Biraz cihaza bağlı galiba. İnşallah duyar ve rahatlarsın ☘️
sevval55_ benimmdunyamm inşallah duyarız. İçim rahatlar covid oldum zaten karantina yeni bitti. Umarım duyarım da içim rahatlar.
benimmdunyamm sevval55_ sıkıntı yapma csnim ben boş gebelik mi su mu bu mu derken kafayı yiyecektim şuan takmiyorum fazla Allah’ım nasip etti diyorum yiyecek ekmeği varsa yer ben sıkıntı yapsam da yapmasam ds keyfini çıkar duyarsın Allah’ın izniyle
sevval55_ benimmdunyamm çok haklısınız Allah hepimizin sağlıkla sıhhatle kucağımıza almamızı nasip etsin
sevval55_ begonvilko ay inşallah sizinki gibi olurda bende duyarım MedicalParka gidiyorum cihazları da iyi gibi gözüküyor özel sonuçta inşallah duyarım
Sibel2603 sevval55_ ben de 6+2 yim haftaya 7+2 de kalp atısını duymaya gidicem ins bende duyarım. Bir sey sorcam cnım benim her gün kasık agrım oluyor ara ara ama sonra geciyor sen de de oluyor mu?
sevval55_ Sibel2603 evet canım sende duyarsın kalp atışını. Bebişi de görürsün. Evet canım bende de oluyor ara ara girip çıkıyor ağrı.
Sibel2603 sevval55_ benim daha önce düsüklerim oldugu icin endişeleniyorum biraz o yüzden canım :( sen de de ic camasırında acık sarı renk akıntın oluyır mu
Fatma-onal Sibel2603 bende oluyor ama o enfeksiyon olabilir idrar tahlili yaptırabilirsin ben doktoruma sordum normal dedi