Gizem93 architect sizde saglıkla kucaginiza alın 😍 inanın bende hiç takmam kiloyu bu zamana kadar bebek kilo alsin diye eksta seyler yapmadım sacma geliyor cunku sirf bebek kilo alsin diye saglıksiz seyler yiyenler falan var. Ama doktor açilman var deyince herkes beni panikletti ay daha kucuk ay zayıftir birsuru laf duydum halbuki doktorum hersey normal korkma demisti ama iste bazen psikolojik olarak etkileniyor insan. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah💕
Nnurdan Gizem93 cnm niye eksik diye yanılsın 400,500 gr fazlada çıkabilir şuanki ulrasyonlarda çok yanılma olucanı sanmıyorum ben dışarı kulaklarını tıka cnm ağzı olan konuşuyor
Gizem93 Nnurdan cidden oyle agzı olan konuşuyor. Sanki doktor gibi yorum bile yapıyorlar. En iyisi duymamak ama bazen olmuyor iste
DuyguLina_ Gizem93 öyle gerçekten bende düşünüp duruyorum erken doğar mı küveZe girer mi falan diye ama çok düşünmemek lazım gerçekten 😌
Aypoy92 Kızlar selam ben 24+3 teyim . Ama kendim hiç kilo alamadım . Sizce normal mi ? Annem diyor hiç gebe gibi değilsin . Sürekli en başından beri kusuyorum . midem yanıyor birşey yiyemiyorum .sizce durum ne
DuyguLina_ Gizem93 bak şimdi halamlara geldim amcamın kızı da burada konuşurken öğrendim erken olduğundan haberim yoktu onun. Kız bebişi var 2 yaşında 34+4 de doğmuş kızı 😌 ben hiç küveze girmeden direk eve geldiği için hiç sormamıştım kaç haftalık doğdu diye ( insan hamile olmadan bu tarz şeyleri merak etmiyor )
Gizem93 DuyguLina_ ay maşallah bizimkilerde saglıkla dogsunlar insallah. Insan boşuna evham yapabiliyor iste bazen 🙂
annembabam Gizem93 3250 denildi 37 küsurde. 3000 gram doğdu güzel yavrumm. Yanılma payı oluyor, cihaz kalibre edilmemiş oluyor vs ☺️Sağlıkla büyüsün inşallah
Gul33 Gizem93 36.haftada 3100 gr 52 cm dedi. 38+1’de 2800 gr 47 cm doğdu kızım. Arada çok fark vardı. Ama doğumdan sonra pek iştahlı olmamasına rağmen boyu uzadı kilosunu aldı. Şimdi yaşıtlarından uzun ama kilosu normal tombul değil. Korkmayın yeter ki sağlıklı olsun bebiş
Kelebekim Gizem93 ilk oğlumda damardan kan akışı çok azdı falan, hep geriden geliyordu, doktorum 2 kilo doğsa iyi diyordu, bi doğdu 3,400kg doktorum bile şaşırmıştı. Aklınızı karıştıran sizi korkutan insanlarla görüşmeyin bi süre.
Busra-61 Gizem93 etrafınızdaki herkese kulağınızı kapatın asla dinlemeyin doktorunuz hariç kimseye kulak asmayın ağzı olan yorum yapıyor hamilelik hassas dönem bizlerde hemen havadan nem kapıyoruz o yüzden biri bişe dedimi bakalım hayırlısı diyip geçin. Benim de bebeğim suan 2500 doğsa sağlık sorunu olmadığı sürece küveze girmez dedi doktor yeterki siz stres yapmayın bebek sağlıklı olsun gerisi her şekil halloluyor inanın
Busra-61 Gizem93 bir de doğunca ödemi şişi gidiyor ister istemez denilenden biraz daha az çıkıyor varsın daha düşük çıksın Allah sağlığını versin bütün bebiş ve annelerin ☺️