Merveee_41 Saliha-Nur-Durgun Bana 16. Haftada söyledi ultrosan cihazinada bağlı heryer ayni olmuyormuş her gitdigimde sürekli soruyorum kesinmiş siz kaçıncı haftadasınız😊
bilgegk Saliha-Nur-Durgun 12. Haftada kız olarak tahminde bulundu 16. Haftadayim net kız olduğunu söyledi🌸
ilaydaelcinn_1 Saliha-Nur-Durgun 13+3 te tahminde bulundu, ondan sonra birdaha bulunamadı.😂 Bugün gittim bebem tersmiş uyuyormuş uyanmadı, çıktım eve geldim. Ayın 15 inde bakalım ne oluyor 🙈👼 16 haftalığım bu arada 🥰
hunilimom Saliha-Nur-Durgun ilk kizimi 17. Hafta da öğrendim o hafta da öğrenmekti niyetim zaten simdi 11 haftalık hamileyim yine 16 haftaya kadar en azından öğrenmek istemiyorum
Saliha-Nur-Durgun Merveee_41 Bizde 12+5 haftalığız yarın kontrole gidicem acaba cinsiyeti söylerler mi?
ilaydaelcinn_1 Saliha-Nur-Durgun Söylemeseler bile tahminde bulunurlar diye düşünüyorum, kimi doktor netleşinceye kadar söylemiyor ama sormanda fayda var bence 🌸
NeseA 14 haftada sordum söylemedi 19 haftada aynı doktor yine söylemedi:) aynı gün başka hastaneye gittim detaylı ve normal utrasyonda öğrendim Erkek olduğunu 😘💙