Mnk16 13+3 ben hala çok iştahsızım birde hap kullanamıyorum diye vitamin de kullanamıyorum halsiz halsiz kaldım böyle
La_le Mnk16 benim 17+5 halen açılmadı kusmalar tam gaz devam ediyor oyuzden bişey yiyemiyorum ve hiç aşerme olmadı bile
Mutlubirhamis Mnk16 ben 14. Haftadayım. İştahım hiç kapanmadı maalesef 🤣 yedikçe yedim. Hala da yiyorum. 2 saatte bir midem kazınıyor. Bu gidişle doğuma yuvarlana yuvarlana gidicem🤣
Damla2100 La_le Canm bnde 17 haftaliğim sen bebeğin hareketleri ni hissediyormusn bn hala hissedemedm
La_le Mnk16 benimde ilk kusmalarim yoktu ne zaman 12 haftaya girdim kusmalarim başladı halende kesilmedi ve mahfediyor oyuzden hiç biyere gidemiyorum
La_le sevilaymemis bazen diyorum biseyler asersemde kocamı yollasam alsın o mutluluğu tatayim ama yol inşallah ilerleyen zamanlarda olur😅
La_le Damla2100 17 haftaya girdiğinden beri göbek deligin bı parmak altında derimi çeker gibi hissediyorum günde bı kaç defa oluyor o mu başka bişey mi anlamadım 😅
linamom Benim 4.aydan sonra iştahım açıldı ama çok değil bulantılar gitti ve eskisi gibi yemeğe başladım
Kuzusununanasi Haftadan sonra mide bulantilarim bitince. Bitmese daha iyiydi sanki😂ne guzel tatlı yiyemiyordum tatlı ıştahım da geri geldi😂
charlottececi Mnk16 benim 16. Haftada acligim basladi. Surekli yiyorum ikizlere hamileyim. Karnim 5-6 aylik gibi oldu. Daha 18. Haftamdayim🙄
Damla2100 La_le hemen hissetmek istiyorum ya insalhhhhh sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder rabbim
Sema97 14+3teyim hala yemek yemek istemiyorum sabahtan beri sadece 1yumurta 1tabak makarna yedim onlar da zorla… 3kilo verdim hamileliğin başından