Rabiaduru Gamze_yavrukus bende tam 17+5 haftalığım mide yanmasından can çekişiyorum.tek iyi gelen gaviskon 😥😥
Haticemustafa Gamze_yavrukus normal canm kimisin o zaman lar kimisinin daha gec oluyor benmde 25. Haftada basladi simdi 30 haftaligim daha beter oldu 😐
Nslhnfdn Rabiaduru recetesiz veriliyor mu acaba kac gundur cile cekiyorum resmen ve doktorum yok napicam bilmiyorum
Gulo8984 Rabiaduru onu nasıl içebiliorsunuz çok yogun kıvamı ve tadı iğrenç ben kusuyor gibi oluyorum içemiorum mide yanmasını cekiyorum sırf onu içmemek için
Rabiaduru Nslhnfdn valla bana salatalık,sut ,toz moz beter etti daha çok. Ezanelerde direk veriyolar gaviskon 10 tl bisey. Aninda aliyo mide yanması. Ve hicbi doktor kulanılmasında sakınca görmuyo
Hanzadek Nslhnfdn reçetesiz alınabiliyor. Eğer ilaç kullanmak istemiyorsan leblebi çok iyi geliyor. Midede olan fazla asidi alıyor. Kesiyor hemen. Tabi fazla abartmamak gerekiyor. Gabız yapabilir. Yandığı zaman bir avuçtan daha az tüketebilirsin
Nslhnmhmmd İlaç kullanmak yerine dogal bir yöntem söyleyeyim içme sodası var toz olan karbonat diyede geçiyor onu cay kaşıgıyla 2-3 cay bardagına katın üzerine sıcak su katın köpürme olacaktır tepkime oldugu için. Ilık olarak için anında keser mide yanmanızı. Herhangi bir sıkıntısınıda yaşamadım 29 haftalık hamileyim. Her zaman deneybilirsiniz. Tadı biraz değişik ama rahatlıyacaksınız 👍🏼
Rabiaduru Gaviskon hamilelerin kurtarıcısı benden sölemedi 🤣 bn şuana kadr içilmez diyen doktor duymadım hatta bana doktorum yazmıştı 😊tercih sizin 🙄
Gulsumk 28. Haftadayim başından beri mide yanması yaşıyorum. Renni kullanıyorum ama artık oda işe yaramıyor 😧 öyleki sırf bu yüzden şimdiye kadar sadece 2 kilo alabildim beslenmem çok düzensiz 😩
Kaanfatmasahin Ssr2561 hiç birşey yapmıyoruz valla sürekli evdeyiz 35+2 günlüğüz birde 2 uçuk yaşında bi oğluşum var. incirlikte yaşıyorum siz neler yapıyorsunuz 😌
Loyam 23+2 haftalığım ölüyorum mide yanmasından gece uyuyamıyorum günde 3 tane soda içiyorum kesmiyor eşim kızmasa daha fazla içeceğim dayanamıyorum 🤦
Ozlemgln Soguk süt ve kavun ben hep onunla gecirdıö hamur işi kesinlikle yeme ve gaviskon en zora kaldığında dik yat birde
gmzgzsz Bende 12 haftalık hamileyim yaklaşık bir aydır mide yanması çekiyorum ilaçta içemiyorum bu yüzden kilo bile verdim. Bir kaç kişinin tavsiyesiyle şekersiz sakız çiğnemeye başladım ve çok iyi geldi.