Senay74 21+4 haftalığız.ayrıntılı ultrasonda bebeğin içinde bulunduğu sıvının biraz fazla olduğu söylendi.varmı böyle Bi sıkıntısı olan
okuyor Senay74 benim detaylı ultrasonda sınırda çıktı suyum. Bir hafta sonra kendi doktoruma kontrole gittim suyum artmisti. Şeker ve karbonhidrati yasakladı. Gebelik şekeri olabilir dedi. Şeker yüklemesi yapıldı ama gebelik şekeri çıkmadi. H.sonu kontrol var bu defa ne diyecek acaba
Senay74 Dilara95 ıñsallah bizde yaşamayız.şeker yüklemesinde sıkıntı oldumu sizin peki.24 haftada yapıcaz dedidoktor.
Dilara95 Senay74 yok canım tokluk sekerım sınırdaydı sadece doktor dıkkat et dedı kafana takma sakın 😍❤️❤️
mucizegebelik6 Ayrıntılı da suyun masallah fazla fazla demisti. Şeker yüklettim tokluk 180 çıktı ama bazen suyun fazlalığı şekere göre de olmuyor. Bunun icin genelde tatlı hamur işi cok yememeyi tercih etmek gerekiyor
meliketna bnada bgn fazla oldugunu söyledi doktor 24+5 im 1 hafta diyet uygulayıp kontrole gidicem sekerime bakılcak erken doğum riski dedi rahim agzımda biraz kısa ikisi bi araya geldi