Nilizze Siyacus sağlık olsun birdahaki ay olur inşallah nasip🙏zamani gelince en hayırlısı ne zamansa olsun inşallah üzülmeyin 🙏
Siyacus Nilizze çok teşekkür ederim canım 🙏😔kimyasal keciriyorum afedersin böyle olunca parçamı geliyor adetle birlikde yoksa kanamami oluyor sadece?
Nilizze İkiz kardeşimde oldu kimyasal ilk gebeliğinde kürtaj olmuştu cok geçmiş olsun🙏 Kromozom bozukluğundan kaynaklanan bi durumdu kendinizi suçlamayın sakın
Siyacus Nilizze yok canım bilmiyorum kesin kimyasal i ağrım var ve yoğun kanama afedersin sildik e geliyor birde pıhtı kan inşallah değildir kasımda geçirmişdim kimyasal onda şiddetli bi ağrıydi ve parça geldiği görmüsdum allahim hayırlı zamanda nasib etsin🙏
MNursel Bfduam canım benim adet tarihi gelmeden 2 testte pozitif çıktı 19 unda kan verdim 0 çıktı. İçimde öyle bir his vardı yeniden tekrarlamak istedim 31 inde 115 çıktı. Bence idrar testi ile uğraşma bu kadar gecikme sonraso geç döllenme olsa bile kanda daha net çıkar
Ceos0403 MNursel MNursel Adetime 1 hafta var testim net bir şekilde çift çizgi çıktı doktor azarlar gibi neden adet beklemedin dedi 2 ay önce kimyasal yaşamıştım ben öyle test yapayım dedim çıkınca kan ver dedi doktor kanda değerim 50 çıktı
Ceos0403 Adetime 1 hafta var testim net bir şekilde çift çizgi çıktı kanda değerim 50 çıktı kızlar yaşayan var mı doktor azarlar gibi neden adet beklemedin dedi 2 ay önce kimyasal yaşamıştım ben öyle test yapayım dedim çıkınca kan verdim
Busnc Bfduam adet olacağım tarihin ilk günü yapmıştım gecikme bile olmadıgı halde 31 cıkmıstı sonucum
Mehtapkz @Gizmo55 @Bfduam Abc34 kizlar benim simdi pesbembe coknacik renk bosey geldi adet oluyorum sanirim peceteye aildm geldi ama pet taltim 1 saatr bisey yok kasik agrim yok bekliorum sokulmek ocin benimki bidaki aya artik buarada bu ayda klomen ve catlatma ignesi deniycem hayirlisi bakalim
MNursel Ceos0403 sende doktoru azarlasaydın keşke sevmiyorum şöyle tavırları . İnsanlar içi rahat etsin diye gidiyo . Beta hcg testlerini doktorda değilde sağlık ocağında ve acilden girerek yaptım bende aynı tavrı görünce. Neyse hayırlı olsun canım inşallah . Şuanki durumun nedir
Abc34 Mehtapkz devamı gelir belki canım. Bende salı günüde kadar olmazsam çarşamba kan vericemm. Bu sefer sağlık ocağında vericem belki hastanede yanlışlık olmuştur diye bi ümüt
Mehtapkz Siyacus olsun kuzum vardir bir zamani beklemekten baske care yok Allah tez zamanda bizede bu sevinci yasatsin cokca aminnn