Nuraymehmet Betulpoyraz cok ciddi bi problem olsaydi ense kalinligi felan nrmal olmazdi diye dusunuorum dedgim gibi yastan kaynakli riskim vr rabbim buyuk iyi dusunmeye calisiorum 😊
Pheebs 3 Kasım 🌸 en son persembe günü gittik tahminim var ama söylemeyeceğim %100 olmadan dedi. 28 şubatta yarik damak ve dudak testimiz olacak o zaman kesin olarak söylerim dedi cok heyecanla bekliyorum💖
[silindi] Pheebs o test nasıl oluyor acaba ilk kez duydum. Biz 13. Haftada da detaylıya girdik. Damağa baktı ama küçük olduğu için dudağı göremiyorum dedi. O testi nasıl yapıyorlar acaba
Mrvdk1- annesininkuzudu-1 benimmdunyamm Nuraymehmet Benim 11 kasım fakat geç döllenme olmuş. 11+1ken gittim cinsiyetini haftaya söyliycem dedi. Hatta ben hiçbir şey sormamıştım kendisi direk öyle dedi😅 sanırım tahmin etti haftaya da netleştirecek 😅
mercimegin_annesiii Emine5534 benim sağ ve soldan farklı gördü bakalım bi 10 gün sonra öğreniriz heralde ☺️ Beraber doğururuz haberleşelim
Askiletotomsu annesininkuzudu-1 a aaa Çok erken değil mi14.hafta filansindir kasımın başı desek … Benim sat 15 Kasım Pazartesi 12 haftalık oluyoruz daha
Askiletotomsu Leselis benimmdunyamm Birminigin_annesi Goncagl15 Sevgilibocuk hunilimom Rabiayerk Withaysa sMyL Sincapannesii Elif_avc_ Ysmn_kcrmrkt Minnakhayaller Minnakhayaller 14-16-17-18-19 kasımlari alintiladim Bende aradaki boşlugu doldurayim 15 Kasım da benim sat 😅😅😅😅