Guncem Sat kasım başı olanlar genital bölgenizde ozellikle vulvada igne batmasi zonklama gibi anli bir acı hissediyo musunuz? Gecen hafta pelvis kemigim sizliyordu bu hafta sanki o bölgede kramp oluyor.
DuyguTpl Guncem 7 kasım. Aynen dediğin şekilde. Bulantılarım ve istifralarım da hala geçmedi ve 1 haftadır baş ağrısı ve bel ağrısı eklendi
Zeynep2461 6 kasım son adet tarihim hala öğrenemedim cinsiyetini hala adet gibi agrılarım var bulantım yok fakat arada mideme bi agrı giriyor tuzlu ve eksi yiyorum tatlıdan midem bulanıyor 🌸
Ceylankaya35 acemimom1 benimde 5 Kasım daha öğrenmedik cinsiyeti nasipse cuma günü öğrencez hissiyatım kız 🥰insalalh kızdır🤲❤❤
Ceylankaya35 Bebegim21 oğlum var buda kız olsun öncelik sağlıklı hayırlısı ama kızım olsun hislerim insallah yanıltmaz beni🥰👍😇🤲🤲🤲
Bebegim21 Ceylankaya35 aynen oğlum var kızım olsun hep çok istemiştim hala istoyorum rabbim hayırlısını versin
acemianneinci Betulpoyraz  Anlayan arkadaşlar bakabilir mi rica etsem 🥰
Askiletotomsu Ozgkckk benim 14 Kasım ama doktor bebek 23 uyle uyumlu, adetini yanlış mı hatirliyorsun filan dedi .
Eylemkurt Ozgkckk benimde 23 Kasım geçen hafta ikili taramada doktor %70 erkek dedi bugün de test sonucum çıktı çok şükür sonuç temizmis doktor ekstra hiç bişey yapmamıza gerek yok gayet sağlıklı dedi 🙏
Yamur12345 Eylemkurt sizinle aynıyız bende 23 kasım bnada erkek dedi ama 100 gırammış sizinde öylemi kilosu