Ozlemmm59 Son adet tarihim 3 kasım. Biz de 13. haftanın içindeyiz.Cinsiyetimiz kıza benziyor dedi.🌸Bu hafta daha net gösterir inşallah 🙏
acemianneinci 11 kasım benim de 🍋ikili testi yaptırdık sonucu bekliyoruz ☺️ Tahmin de aldık bakalım hayırlısı☺️
Edalim2511 Bebikomm ben ultrasona göre 11 haftalığım son adet tarihime göre 10+3. 4 gün erken döllenmiş :)
Bebikomm sunset_momy aynı gibiyiz 9+6 dayız bizde 25 inde ikili taramaya gidicez cinsiyet söyler mi bilmem net olmadan pek demiyor doktorum bişi benim
yuzonikidere annenur ne kadar çok 7 kasım var benim de 7 kasım ve çok merak ediyorum cinsiyetini öğrenince yazın lütfen 😊
Mhrbnasel yuzonikidere Benimde 9 kasım 100 de 80 kız dedi ama değişebilir de dedi😂 12. Hafta erken olabiliyor 15. Hafta felan daha emin konuşuyorlar
Srnymn Nidakorkmaz Hastanede serum yedim mide bulantılarım ve halsizlikten dolayı 1 hafta rapor verdi doktor yatıyorum şimdilik bol bol 😊 yaş kaç sizin il gebelik mi
Minnakhayaller Ergullll ikinci 🙈 plansız bir şekilde oldu bi tane oğlum var şimdi bunu çok merak ediyorum 😂
Minnakhayaller Ergullll bide bişey sorcsm bebeğinizin 9-10 haftalıkkken kafası ne taraftaydı ultrason görüntüsünde