Pheebs [silindi] Ben de ultrasonla bakar diye düşündüm hiç sormadım test nasıl olacak diye. Muhtemelen ense kalınlığı burun kemigi testi gibi bakarak söyler diye düşündüm 🌸
annenur hukukcuanne_06 yavalla gözünü korkutmak istmeem baban da öyle dediler ama benim dhaa çok artı sanki. Prillam içiyordum bir tane geçiyordu hafif sabahları oluyordu şimdi iki sabah bir akşam iciyorum kesmiyo umarım herkesin geçer içi sırada benimki
hukukcuanne_06 annenur herkesin durumu farklı oluyo tabi Rabbim tez vakitte sizin bulantılarınızı da geçirsin inşallah 12 den sonra da bu bulantı durumu biter hepimizde yaa
Nuraymehmet Bccsn sağlıkla gelsin🙏 4 4.5 ayda belli oluyor gbi kalmis aklimda o yuzden hala bi tereddütüm vr 😊
Kbrmoms_ Ayy benimde 15 kasım pazartesi gidicem tam 12 oluyor ikili testte yaptırıcam dua edin lütfenn çok heycanlıyım ❤️
starmom gamzeeyzc benimde sat 7 kasım eğer siz net öğrenebilseydiniz bende gidecektim 😊 hayırlısı olsun hakkımızda teşekkür ederim dönüş için
gamzeeyzc starmom tica ederim genelde erkwn haftalarda yanılma payı oluyor ama insanda merak ediyor dayanamıyor işte🙈
nnutellaa ebru_ctn28 Nıpt testi ile . Anneden kan alınıyor ve özel laboratuvarda inceleniyor 🙏🏻 Hem sağlığıyla alakalı %99 sonuç veriyor (kromozom vb. inceleniyor ) hem de cinsiyeti belli oluyor ☺️
Nidakorkmaz Srnymn 11 haftalık mı 🤔 sürekli yatarak, bir kaç gün mide bulantısı oldu ama onun haricinde iyiydim sizin nasıl geçiyor
Srnymn Nidakorkmaz Hastanede serum yedim mide bulantılarım ve halsizlikten dolayı 1 hafta rapor verdi doktor yatıyorum şimdilik bol bol 😊 yaş kaç sizin il gebelik mi
Goncagl15 esma-abdurrahman şükür kusmam vs pek yok tiksinmem cok fazla birde kasık kramp sancıları ve yoğun şekilde gögüs hassasiyetiii ☺️
hukukcuanne_06 MDeniz42 ben 9.haftadayım bu hafta biraz daha ağırlaştım yemek fotosu göreyim ya da adını duyayım lavaboya koşar oldum da :( en azından bu durumum bile geçse rahat edeceğim biraz. İnşallah sizin de tez vakitte tamamen biter
MDeniz42 hukukcuanne_06 benim de 5. Hafta da başlamıştı bulantınız zirvesi oluyor belki o dönemdesinizdir ama gerçekten çok zor bir süreç