Minikkus0101 Ben hamilelikten önce hep ilk çocuğum erkek olur diye düşünür hissederdim hamile kaldığımdan beri kız bebek rüyaları görüyorum kız hissediyorum bu durumu yaşayanlar var mı hissettiğiniz cinsiyet mi çıktı tersini mi yaşadınız
poncikveannesii Minikkus0101 bende sürekli kız istiyordum ama hamile kaldığım günden sürekli içimden bi ses cinsiyet erkek olacak dedi yanılmadı da😂
benimmdunyamm Minikkus0101 hep rüyamda erkek görüyorum 🤣kız istiyorum tabi sağlıklı olsun da bakalım ne çıkacak
Haydi Minikkus0101 benimde ilk hamileliğimde hep kız hissettim daha bekarken bile hep derdim kızım olacak diye şükür prensesim oldu şimdiki hamileliğimde de en başından beri erkek hissettim şükür oğlumu bekliyorum ☺️🤲
Nurcelebi Mutluhatun bende aynı ya hamile olduğumu öğrendiğimden beri erkek hissediyorum yarın cinsiyetini öğreneceğim inşallah bakalım doğru tahmin mi 🥰
Merveiz Bende hissettim en başından erkek olacağını ama hep kız istiyordum cinsiyet söyleyecekleri zaman belki bı ihtimal kız derler diye bekledim o kadar emindim erkek olduğuna 😊
moom222 Minikkus0101 rüyamda erkeke bebek gördüm bildiğin mavi kıyafetini de giydirmistim ama hep hamile kalırsam erkek olacak diyordum ve salı günü ogrencem bnde ne olduğunu 🙄
Eda_Esen Minikkus0101 Bende erkek hissediyordum rüyamda bi defa pembe kundakta sarılı bi bebek gördüm eşim kızı çok istiyordu kız diye diye bana da yer etmişti ama hissettiğim nasip oldu oğlum alacak
tkymk Minikkus0101 bende evlenmeden önce hep oğlum olacak benim derdim yüzük testi felan yapardık hep oğlan çıkıyor alın derdim hamile olduğumu öğrendiğimden beri o kadar değişti ki içimdeki his hep kız çocuğu hissiyatı geldi hiç oğlan ismi bile düşünmedim ki yanıltmadı rabbim kız evladım olacak hayırlısıyla inşallah 🤲🏻
Hhande01 Hep erkek hissettim baştan berri ama kızım oluyor😊 o an çok şaşırmıştım çünkü o kadar inanmışım ki o hisse 🙈😂