Carriebradshow Fatma011 ben yaptım güvenilir sitesi. Zaten mağazaları da var. İki alışveriş yaptım sorunsuz geldi. Hatta birisi bugün teslim edildi ☺️ Siparişimdeki iki ürünü temin edememişler hemen iadesini yaptılar yerine 75 TL alt limitsiz memnuniyet kuponu tanımladılar hesabıma.
DerinMavii Fatma011 evet bende yaptım üç gün bile olmadan aldığım ürün geldi göründüğü gibiydi hiç bı sorun yaşamadım
deletedmom87894 Fatma011 bizim burada büyük mağzası var uygun fiyatlı şeylerde var gayet güvenilir marka
Fatma011 Carriebradshow hayırlı olsun ürünleriniz güvenilir olmasına sevindim bende alışveriş yaptım merak içinde kaldım nasıldır acaba diye teşekkür ederim 👍❤️
Mucizecim Fatma011 güvenilir cnm bursada yaşıyorum mağazası var sürekli alıyorum e bebek civil gibi düşün
Bebek-C Ben de mağazası var diye güvenerek sipariş ettim ama karşılama süreci çok uzadı 6. gün fşlan kargoya verildi. Kargoya verileli de 2-3 gün oluyor ama gelen giden yok hala. Bakalım ne zaman ulaşacak. Allahtan acelem yok yani.
Bsrak @Fatma011 Bebek-C valla bende 2 3 gün önce sipariş verdim hala ses yok kargoya falan vermediler hala , mağazasından alışveriş yapıyorum gayet memnunum hatta kalan tüm alışverişi oradan yapacağım ama bir daha netten sipariş verir miyim bilemiyorum
Bebek-C Bsrak ben de mazağasındsn yaptım alışveriş ama internet kısmına çok hakim olamadılar sanırım. Mesaj atın isterseniz bana dönüş yaptılar hemen.