umrankozak K88_ ben 35+2 deyim hem prilam hem zofer kullanıyorum. Doktorum ikisini de kullanmami söyledi hala etkisi yok ama
aysnrsvs K88_ bu gidişle ben son aya kadar kullanırım hiç mi azalmaz ya 😭 26 haftalık oldum hala devam ediyor üstelik artıyor
K88_ umrankozak Asfgghjjcansu12 Seda_krmnli42 aysnrsvs Kbrrgms @Ece003 Kızlar bugün doktora uyuyamıyorum dedim 3 gündür toplam uyuduğum 10 saat bile değildir ağrım sızım yok çok şükür ama derin uykuya geçemiyorum bir türlü doktorumda gece yatmadan prilam iç güzel uyutur dedi yapıyor mu uyku
Seda_krmnli42 K88_ vla 29. Haftamdayım hala devam ediyorum. Bıraktığım gün ne yediysem çıkıyor 😆 Artık korkuyorum doğumdan sonra da kullanırım dye 😂
Asfgghjjcansu12 K88_ ben hamileliğim boyunca hep gece yatmadan iki tane kullandım ilk zamanlar çok şiddetliydi sabah da ek bir tane içiyordum prilamdan mı bilmiyorum ama mide yanmam yoksa çok rahat uykuya dalıyorum uyku yapıyor bende
aysnrsvs K88_ gece içiyorum 12 1 gibi uyuyorum sabah 10bucukta zor uyanıyorum okul açılacak çok zorlanicam😱
Ece003 K88_ bende senin gibi asla derin uyku uyuyamıyorum zaten gece nefes alamıyorum ve aşırı terliyorum
Broca K88_ 36+2’yim ben de hala kullanıyorum. Aksi takdirde kokular çok etkiliyor beni. Bu arada ben de uyku yapıyordu.
Busranurtopal 25.haftaya kadar kullanıp bırakmıştım. 34 haftalik oldum yine başladım çok bulantim var benim de