bsraaktan Kızlar bu doktora giden varmı memnunmusunuz baya mennun olan duydum ama sadece normal doğum yapıyormuş saçma geldi bana.
KBTd bsraaktan benim yakın bir arkadaşım 8 ayına kadar Buhara Hanıma takipliydi çocuğun dönmediğini ve suyunun azaldığını bu şekilde doğum yapamayacağını söyleyip başka hastane ve doktora yönlendirdi. Bende Başakşehirdeyim kendisini çok duydum ama medipole gidiyorum 🌺
bsraaktan KBTd bende çok duydum ama oldu ki sezeryan oldu neden başka doktora gideyim ki sonuçta sürekli ona gitmişim bende medipol emine zeynep hanıma gidiyorum buharaya gitsem diye düşündümde doğurmayacaksa saçma geldi
Murvett bsraaktan çapa tıp fakültesine gidiyorum o kadar harika ilgileniyor Kİ kadın doktorlar herşeye çok dikkatli bakıyorlar çok memnunum rahatlıkla da randevu alabiliyorum
KBTd bsraaktan Başak tıpta Fatma Hanıma da bakabilirsiniz bana çok samimi gelmişti ve sezeryana da giriyor diye biliyorum
Murvett bsraaktan iki oda var zaten 0212 414 24 24 tam 8 de arayın iki odada da genelde hep bayan doktor oluyor covid dolayısıyla eşleri içeri alırlar mı bilmiyorum onu sorarsınız